4711 EKW Eau de Cologne 300 (ml) (made4men)

4711 EKW Eau de Cologne (300 ml)

615 kr
300 ml av den klassiska och historiska Eau de Cologne. Omsorgsfullt urval av högkvalitativa ingredienser och eteriska oljor gör den unik.
615 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Historisk Eau de Cologne från 4711 Original

Om du är på utkik efter en väldoftande cologne, så har du hamnat helt rätt. 4711 EKW Eau de Cologne omsluter din kropp i en härlig doft, och har dessutom en svalkande verkan på din hud.

4711 EKW Eau de Cologne är en världsberömd klassisk cologne, som ger massor av härlig doft till huden. Dessutom har den en positiv verkan på kropp och sinne. Den unika doftsammansättningen är ännu väl bevarad.

Väldoftande finish
Det som gör 4711 Original Eau de Cologne så speciell, är det omsorgsfulla urvalet av högkvalitativa ingredienser och eteriska oljor. Den precisa sammansättningen ännu en väl bevarad hemlighet.

Den medvetna understrykningen av den lätta och upplivande toppnoten i 4711 Original Eau de Cologne, ger den dess karakteristiska och behagliga doft.

Doftnoter
De dyrbara ingredienserna är omsorgsfullt harmoniserade. Bergamott, citron och apelsin ger en unik, upplivande effekt. Lavendel och rosmarin har en lugnande och avslappnande verkan, som stärker nerverna.

Neroli, extraherat från blomman av pomerans, har en lugnande effekt i basnoten och ger humöret ett positivt lyft.

Användning
Ta passande mängd på handflatan och sprid ut på önskat område, skäggområde, nacke och handled.

Innehåll
300 ml
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter