Alpecin Sport Caffeine Shampoo (250 ml) (made4men)

Alpecin Sport Caffeine CTX Shampoo (250 ml)

123 kr
Alpecin Sport Caffeine Shampoo är ett effektivt schampo, som skonsamt rengör håret samt förebygger och motverkar för tidigt håravfall.
123 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Aktivt schampo mot håravfall

Om du utövar mycket sport och önskar stoppa tidigt håravfall, så är Alpecin Sport Caffeine CTX Shampoo något just för dig. CTX shampo är speciellt utvecklat till att stoppa denna effekt och det innehåller koffein, taurin och mikronäringsämnen, som genom daglig användning reducerar håravfall och skapar ny energi i hårbotten.

Stärker hårrötter
Alpecin Sport Caffeine Sports Shampoo är det perfekta schampot till fysiskt aktiva män, med fokus på sviktande hårrötter för att återskapa och stärka. Högintensiv träning efterlämnar ofta spår på muskler och hår, kroppen sparar in på energi där den kan, inklusive i hårrötterna.

För att hjälpa till att bekämpa detta, kombinerar schampot en kraftfull blandning av Alpecin Koffein, Taurin och mikronäringsämnen: biotin, zink, magnesium och kalcium för att främja en stark hårtillväxt, vilket även kan bidra till att förebygga håravfall.

Fördelar
  • Schampo mot håravfall
  • Vårdande och närande
  • Stimulerar hårbotten
  • Främjar hårtillväxten

Användning
Applicera passande mängd Alpecin Sport Caffeine Schampoo i vått hår. Massera in schampot väl i hår och hårbotten, och skölj därefter med rikligt av vatten. Upprepa processen om det behövs.

Innehåll
250 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter