âme pure® 24K Gold Digger Scrub (50 ml) (made4men)

Âme Pure 24K Gold Digger Scrub (50 ml)

382,50 kr
En exfolierande ansiktsskrubb som stramar upp porerna samt rengör huden från smuts och orenheter.
Bara 3 i lager

382,50 kr

Ordinarie pris 450 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Exfolierande ansiktsskrubb

Är din hud i behov av en varsam exfoliering, är 24K Gold Digger Scrub från Âme Pure helt rätt val för dig. Denna skrubb exfolierar din hud skonsamt och avlägsnar effektivt döda hudceller samt löser upp talg i porerna, utan att torka ut huden.

Âme Pure 24K Gold Digger Scrub är en skonsam ansiktsskrubb med 24 karat guld och naturlig E-vitamin, som snabbt absorberas i huden. Produkten efterlämnar huden med ett klart och silkeslent resultat samt en förnyad lyster. Exfolieringen är dessutom bra även till de mest sensitiva hudtyper.

Vårdande ingredienser
Gold Digger Scrub är en 100 % naturlig ansiktsskrubb, som innehåller antioxidanter, som skyddar huden mot fria radikaler och stimulerar cellförnyelsen. Den hjälper med att reducera fina linjer, orenheter, synliga porer och röda märken eller orenheter.

  • Rengör varsamt huden
  • Lugnar vid irritation
  • Ger en mild exfoliering
  • Reducerar ärr och rynkor
  • Ger en naturlig lyster

Användning
Skölj ansiktet med ljummet vatten och rengör huden med âme pure Cleansing Gel, ta en gnutta skrubb med den förgyllda skeden och applicera skrubben på ansiktet. Skrubben masseras in i huden genom lätta, uppåtgående, cirkulära rörelser.

Applicera gärna âme pure® fuktighetskräm eller din vanliga ansiktskräm. Vi rekommenderar att du använder dig av skrubben 1-3 gånger i veckan för optimalt resultat.

Innehåll
50 ml.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter