âme pure® Adjustable Derma Stamp PLATINUM Kit (made4men)

Âme Pure Adjustable Derma Stamp Platinum Kit

764,15 kr
Adj. Derma Stamp är smärtfri utan obehagliga biverkningar.
Bara 2 i lager

764,15 kr

Ordinarie pris 899 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Ansiktsset mot ojämn struktur

Om du vill bli av med finnar och akneärr, så huden framstår som välvårdad samt får en sund lyster, så är Âme Pure Adjustable Derma Stamp Platinum Kit helt rätt val för dig. Den unika Derma Stamp och den populära platinum therapy gel ökar hudens upptag av de aktiva ingredienserna med upp till 1000 %.

Âme Pure Adjustable Derma Stamp Platinum Kit är ett set bestående av lyxiga produkter, där du snabbare och märkbart får bättre resultat än med enbart användning av Derma Stamp.
Setet innehåller:

Âme Pure Collagen Therapy Gel Platinum (30 ml)
Âme Pure Collagen Therapy Gel Platinum är en ansiktsbehandling som stimulerar immunförsvaret i huden och reducerar risken för infektioner. Gelen har en svalkande effekt på huden, där den förbättrar upptaget av kollagen i dermis, vilket förbättrar hudens kvalitet och ersätter skadad hud.

Âme Pure Adjustable Derma Stamp
Adjustable Derma Stamp har 140 nålar, är gjord av kirurgisk stål och längden på nålarna kan justeras från 0,0 mm upp till 1,00 mm. Därmed är den perfekt till ansikte, nacke och axlar för att avlägsna finnar och acneärr. Derma Stamp ger en mer precis behandling på problemhud, men man ska undvika att använda mikronålningsbehandling direkt på finnutbrotten.

2 x Âme Pure Sanitizer Spray (12 ml)
Âme Pure Sanitizer Spray är en desinficerande spray med Aloe Vera och E-vitamin, designad och utvecklad till CIT Roller-behandling. Sprayen används till rengöring av CIT Roller, behandlingsområde och händer.

Användning
  1. Rengör huden grundligt med en mild ansiktsrengöring. Desinficera området som ska behandlas med âme pure® Sanitizer Spray. Låt huden torka helt innan behandling med Adjustable Derma Stamp
  2. Desinficera Adjustable Derma Stamp-nålarna med âme pure® Sanitizer Spray och låt dem torka helt innan du börjar
  3. Tryck Adjustable Derma Stamp lätt över området du önskar behandla ca. 15 gånger
  4. Applicera âme pure® Collagen Therapy PLATINUM Gel omedelbart efter att du behandlat varje hudparti

Obs - I ansiktet ska max 0,75 mm längd användas. Nålar som är längre än 0,75 mm ska endast användas på kroppen.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter