Âme Pure Bouncy Water Splash (50 ml) (made4men)

Âme Pure Bouncy Water Splash (50 ml)

576 kr
Bouncy Water Splash™ är den ultimata fuktighetskrämen mot problemhud med akne, stora porer och fet hy.
576 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Fuktighetskräm mot akne och fet hy

Önskar du en ren och klar hud utan synen av obehagliga utbrott, så är Bouncy Water Splash från Âme Pure ett rent måste för dig. Den ultralätta formulan bekämpar problematisk hud och balanserar pH-värdet i huden.

Kräm mot oren hud
Âme Pure Bouncy Water Splash är en fuktighetskräm som avhjälper problem med akne, stora porer och fet hy. Krämen reducerar glansig hud, utbrott av finnar, och verkar förebyggande mot att nya finnar ska att bildas.

Krämens vattenbaserade formula smälter snabbt in i huden och ger en perfekt dos av fukt, utan att efterlämna huden fet och klibbig. Det är kliniskt dokumenterat att huden balanserar sin naturliga flora och därför framstår som naturlig och harmonisk.

Vårdande ingredienser
Ingredienserna i Bouncy Water Splash är havsbiologiskt material som hittats nära kusten vid Storbritannien, som ofta upplever stora variationer i tidvattnet. Det är just det som gör att Bouncy Water Splash maximerar hudens fuktighet på ett helt unikt sätt, och ser till att huden behåller dess fuktighet hela dagen lång, utan att täppa till porerna.

 • Reducerar och verkar förebyggande mot pormaskar
 • Boostar hudens kollagenproduktion
 • Reducerar befintlig akne och orenheter
 • Förebygger akne och oren hud
 • Bekämpar överproduktion av olja, samt glansig hud

  • Användning
   Applicera ett tunt lager Âme Pure Bouncy Water Splash på huden i ansiktet. Använd krämen morgon och kväll, så kommer du se resultat inom kort.

   Innehåll
   50 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter