âme pure® CIT Body Roller (0,75 mm) (made4men)

Âme Pure CIT Body Roller (0,75 mm)

396,10 kr
De tusentals hål som CIT Body Roller skapar i huden utgör en enastående möjlighet för de aktiva kosmetiska ingredienserna att tas upp av huden.

396,10 kr

Ordinarie pris 466 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Body roller till celluliter och bristningar

Om du vill förbättra hudens struktur på din kropp, så är âme pure® CIT Body Roller det perfekta valet för dig. CIT Body Roller är dubbelt så bred som CIT Face Roller, med 400 nålar gjorda av kirurgisk rostfri stål, vilket gör det enklare och effektivare att behandla stora problemområden på kroppen.

Âme Pure CIT Body Roller är en kroppsrulle som märkbart förbättrar hudens struktur och utseende. CIT Body Roller™ gör mikroskopiska hål i huden, som får hudens naturliga läkeprocess att sätta igång.

Detta medför att kollagen och elastin produceras och en ny, slät hud kommer ersätta den gamla och skadade. Âme Pure CIT Body Roller lämpar sig för användning på kroppen, där den reducerar djupa ärr, celluliter och bristningar samt verkar uppstramande.

Fördelar
  • Reducerar celluliter
  • Förbättrar hudens struktur
  • 400 Kirurgiska nålar
  • Smärtfri behandling
  • Ökar cellproduktionen

Användning
För att uppnå bästa resultat med behandling av bristningar och/eller apelsinhud, rekommenderar vi att man väljer Intensive Stretch Marks Eraser och/eller Intensive Cellulite Eraser behandlingsset.

Vi rekommenderar att behandling med CIT Body Roller™ utförs 2-4 kvällar varannan vecka. Avsluta med en vårdande kräm, gärna en från Âme Pure. Detta betyder att du ska ha en vecka med rullning och en vecka utan, i sammanlagt 2 månader.

OBS
Välj Âme Pure CIT Body Roller 0.75 mm för att behandla celluliter, nya bristningar eller om områden med tunn hud ska behandlas, t.ex. bröstet och undersidan av armarna.

Välj Âme Pure CIT Body Roller 1.00 mm för att behandla bristningar och ärr.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter