Âme Pure CIT Face Gentlemen Kit (made4men)

Âme Pure CIT Face Roller Gentlemen Kit

782,85 kr
CIT Face Gentlemen KIT rekommenderas särskilt till män med akneproblem och ärr till följd av akne.

782,85 kr

Ordinarie pris 921 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Behandla problem med akne och oren hud

Mannens hud är mycket olik kvinnans, då överhuden är tjockare och har mindre fuktighet. Man utsätts även för sveda och rodnad vid rakning och mannens hud producerar mer talg och svett. De unika produkterna från den populära serien har en djuprengörande verkan, och du efterlämnas med en välvårdad hud.

Med detta set från Âme Pure får du en chans att behandla problem med akne, och ärr till följd av det, på ett effektivt sätt där hemma. Âme Pure's Gentlemen’s Edition är särskilt utvecklad för män, och behandling av de vanliga hudproblem de har.

Setet innehåller:

Âme Pure Gentlemen Collagen Therapy Gel (30 ml)
Âme Pure Gentlemen Collagen Therapy Gel ökar hudens upptag av kollagen, och därmed ökar den även hudens förmåga att reparera sig själv. Den är perfekt till användning efter behandling med CIT Face Roller, då de tillsammans ersätter gammal och skadad hud, med ny, slät och jämn hud.

Âme Pure Gentlemen CIT Dermaroller (0,50 mm)
Âme Pure CIT Gentlemen Dermaroller är en dermaroller med kirurgisk stål, som förbättrar hudens struktur och utseende. På få sekunder skapar CIT Face Roller tusentals mikroskopiska hål i huden. Huden tror att den upplever en liten skada, och kollagenproduktionen ökar med mer än 200 %.

Âme Pure Sanitizer Spray (12 ml)
Âme Pure Sanitizer Spray är en desinficerande spray med Aloe Vera och vitamin E, designad och utvecklad för CIT Roller-behandling. Sprayen används till rengöring av CIT Roller, behandlingsområde och händer.

Användning
Dermaroller ökar upptaget av de aktiva ingredienserna med upp till 1 000 gånger, samtidigt som huden tillförs en ökad mängd kollagen. Därmed uppnår man ett betydligt snabbare och bättre resultat när man kombinerar behandlingen med Âme Pure Gentlemen Collagen Therapy Gel, då huden förses med en hög dos aktiva ingredienser som bekämpar problemhud.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter