Âme Pure CIT Dermaroller (0,50 mm) (made4men)
Bäst i test

Âme Pure CIT Dermaroller (0,50 mm)

339,15 kr
Minskar fina linjer och förbättrar hudens struktur.

339,15 kr

Ordinarie pris 399 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Dermaroller till ansikte

Om du vill förbättra din hudstruktur är Âme Pure CIT Dermaroller det perfekta valet för dig. Den effektiva dermarollen minskar rynkor och fina linjer i din hud och ser till att din hud startar sin naturliga läkningsprocess.

Kirurgiska nålar
Âme Pure CIT Dermaroller (0,50 mm) är en dermaroller med kirurgisk stål, som förbättrar hudens struktur och utseende. CIT Face Roller ™ skapar mikroskopiska hål i huden, som omedelbart initierar hudens naturliga läkningsprocess.

Âme Pure CIT Dermaroller är utrustad med 192 ultratiniska mikronålar i kirurgiskt stål med en längd på 0,5 mm. De fina nålarna tränger igenom hudens yta utan att nå de ytliga nervenheterna, vilket gör behandlingen helt smärtfri.

Vi rekommenderar att du applicerar Âme Pure Collagen Therapy ™ Gels direkt efter att du har använt CIT Face Roller. Kremen innehåller effektiva och hudförnyande aktiva ingredienser som tränger igenom de små hålen.

Fördelar
  • Ökar cellproduktionen & kollagen
  • Förbättrar hudstrukturen
  • 0,5 mm kirurgiska mikronålar
  • Minskar acneärr och rynkor
  • Normalisering av fet hud

Användning
Vi rekommenderar att du börjar med att rengöra din hud med din föredragna produkt. För därefter din dermaroller 0,5 mm. varsamt över området du önskar behandla. För rollern i olika riktningar utan att trycka in den i huden, och undvik sköra områden såsom ögonlock och läppar.

Avsluta med en vårdande ansiktskräm eller ett serum. Rullen kan användas dagligen, men vi rekommenderar att du använder den 3-4 gånger i veckan. Håll din dermaroller ren och steril genom att köpa till en Sanitizer Spray som du använder efter användning.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter