Âme Pure CIT Face Roller Basic Kit

Âme Pure CIT Face Roller Basic Kit

782,85 kr
CIT Face Roller Basic är en kliniskt dokumenterad behandling, som innehåller allt du behöver för en hemmabehandling.
Bara 1 i lager

782,85 kr

Ordinarie pris 921 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Unik föryngrande behandling av huden

Önskar du en ren och välvårdad hud med en fin naturlig lyster, så är Âme Pure CIT Face Roller Kit optimalt för dig. Behandlingen CIT Face Basic hjälper till med många av de vanligaste hudproblemen: linjer, akne, förstorade porer, ärr efter kirurgi eller brännskador.

Âme Pure CIT Face Basic behandling är enkel, effektiv och lämpad för alla hudtyper. En hemmabehandling som stimulerar och ökar kollagenproduktionen, främjar huden till att regenereras och förbättrar hudens immunförsvar.

Setet innehåller:

Âme Pure Collagen Therapy Gel (30 ml)
Âme Pure Collagen Therapy Gel är en naturlig kollagenkräm som effektivt stimulerar hudens immunförsvar. Huden förnyas och skyddas såväl invändigt som utvändigt, samt har en anti-age effekt.

Âme Pure CIT Dermaroller (0,50 mm)
Âme Pure CIT Dermaroller (0,50 mm) är en dermaroller med kirurgisk stål, som förbättrar hudens struktur och utseende. CIT Face Roller™ gör mikroskopiska hål i huden, som omgående sätter igång hudens naturliga läkeprocess.

Âme Pure Sanitizer Spray (12 ml)
Âme Pure Sanitizer Spray är desinficerande spray med Aloe Vera och vitamin E, designad och utvecklad till CIT Roller-behandling. Sprayen används till rengöring av CIT Roller, behandlingsområde och händer.

Användning
CIT Face Roller ökar upptaget av de aktiva ingredienserna med upp till 1 000 gånger, samtidigt som huden förses med en ökad mängd kollagen. Därmed uppnår man ett betydligt snabbare och bättre resultat när man kombinerar CIT Face Roller med Therapy Gel ™, då huden tillförs en hög dos aktiva ingredienser, som bekämpar problemhud.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter