Âme Pure® CIT Gentlemen Dermaroller (0,5 mm) (made4men)
Bäst i test

Âme Pure CIT Gentlemen Dermaroller (0,5 mm)

460 kr
Den ursprungliga CIT Face Roller är optimal till att reducera rynkor och förstorade porer.
460 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Dermaroller till ansikte

Önskar du förbättra din hudstruktur, så är Âme Pure CIT Dermaroller det perfekta valet för dig. Denna verksamma dermaroller för män, är särskilt utvecklad till att behandla rynkor, akne och pigmentfläckar.

Kirurgiska nålar
Âme Pure CIT Gentlemen Dermaroller är en dermaroller med kirurgisk stål, som förbättrar hudens struktur och utseende. På få sekunder skapar CIT Face Roller tusentals mikroskopiska hål i hudens yta. Huden tror att den upplever en liten skada, och kollagenproduktionen ökar med mer än 200 %.

Âme Pure CIT Gentlemen Dermaroller är utrustad med 192 ultratunna mikronålar i kirurgisk stål med en längd på 0.5 mm. De fina nålarna penetrerar hudens yta utan att nå dess nervenheter, vilket gör behandlingen fullständigt smärtfri.

Vi rekommenderar att du applicerar Âme Pure Collagen Therapy™ Gel direkt efter att du använt CIT Face Roller. Krämen innehåller effektiva och hudförnyande aktiva ingredienser, som tränger in i de små hålen.

Fördelar
  • Reducering av ärr efter brännskador eller kirurgi
  • Reducering av rynkor
  • 0,5 mm kirurgiska mikronålar
  • Borttagning av acneärr
  • Normalisering av fet hud

Användning
Vi rekommenderar att du börjar med att rengöra din hud med din föredragna produkt. För därefter din dermaroller 0,5 mm. varsamt över området du önskar behandla. För rollern i olika riktningar utan att trycka in den i huden, och undvik sköra områden såsom ögonlock och läppar.

Avsluta med en vårdande ansiktskräm eller ett serum. Rullen kan användas dagligen, men vi rekommenderar att du använder den 3-4 gånger i veckan. Håll din dermaroller ren och steril genom att köpa till en Sanitizer Spray som du använder efter användning.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter