âme pure® CIT Face Roller PLATINUM Kit (made4men)

Âme Pure CIT Face Roller Platinum Kit

734,40 kr
CIT Face Roller Platinum är en vetenskapligt utvecklad behandling, som med hjälp av höga doser av aktiva ingredienser bekämpar problemhud.

734,40 kr

Ordinarie pris 1 152 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Kit mot oren ansiktshud

Om du vill ha en ren och välvårdad hy med naturlig lyster, så är Âme Pure CIT Face Roller Platinum Kit optimalt för dig. De unika produkterna från den populära serien Platinum, har en djuprengörande verkan så du efterlämnas med en vacker och välvårdad hud.

Âme Pure CIT Face Roller Platinum Kit är ett set som består av luxuösa produkter, som rengör huden på djupet samt reducerar synligheten av porer. Resultatet är ren och välvårdad hud med en naturlig, vacker lyster.

Setet innehåller:

Âme Pure Collagen Therapy Gel Platinum (30 ml)
Âme Pure Collagen Therapy Gel Platinum är en ansiktsbehandling som stimulerar immunförsvaret i huden och reducerar risken för infektioner. Gelen har en svalkande effekt på huden, där den förbättrar upptaget av kollagen i dermis, vilket förbättrar hudens kvalitet och ersätter skadad hud.

Âme Pure CIT Dermaroller (0,50 mm)
Âme Pure CIT Dermaroller (0,50 mm) är en dermaroller i kirurgisk stål, som förbättrar hudens struktur och utseende. CIT Face Roller™ gör mikroskopiska hål i huden, som omgående sätter igång hudens naturliga läkeprocess.

Âme Pure Sanitizer Spray (12 ml)
Âme Pure Sanitizer Spray är en desinficerande spray med Aloe Vera och E-vitamin, designad till CIT Roller-behandling. Sprayen används till rengöring av CIT Roller, behandlingsområde och händer.

Användning
CIT Face Roller ökar upptaget av de aktiva ingredienserna med upp till 1 000 gånger, samtidigt som huden förses med en ökad mängd kollagen. Därmed uppnår man betydligt snabbare och bättre resultat, när man kombinerar CIT Face Roller med PLATINUM Gel ™, då huden tillförs en hög dos aktiva ingredienser, som bekämpar problemhud.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter