âme pure® CIT Pen (0,50 mm) (made4men)

Âme Pure CIT Pen (0,50 mm)

255 kr
âme pure® CIT Pen har en ergonomisk design som är perfekt för användning på mindre och känsliga områden, som är svåra att behandla.
Bara 2 i lager

255 kr

Ordinarie pris 300 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Dermapen till känsliga områden

Använder du vanligtvis en dermaroller till att få en bättre hudstruktur, så bör du även använda Âme Pure CIT Pen. Denna dermapen är perfekt till att reducera orenheter, fina linjer och rynkor kring näsan och ögonen.

Âme Pure CIT Pen (0,50 mm) är en skonsam produkt, som synligt förbättrar hudens struktur och utseende. Den har en ergonomisk design, som är perfekt för användning på mindre och känsliga områden, som är svåra att komma åt och behandla med en vanlig dermaroller.

CIT Pen är särskilt utvecklad för att behandla näsan, området vid sidan om ögonen samt rynkor över och under munnen. Behandlingen fungerar även väldigt bra på pigmentfläckar på händer, samt andra områden på kroppen.

Fördelar
  • Smärtfri behandling
  • Reducerar ärr och rynkor
  • Roller till känsliga områden
  • Kirurgiskt stål 0,50 mm

Användning
Vi rekommenderar att du börjar med att rengöra din hud med din föredragna produkt. Använd dig av din ansiktsgel och för därefter din Âme Pure CIT Pen varsamt över området du önskar behandla. Tryck pennan på de olika områden utan att trycka för hårt. Undvik de sköra områdena såsom ögonlock och läppar.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter