âme pure® CIT PLATINUM GENTLEMEN Kit (made4men)

Âme Pure CIT Face Roller Gentlemen Platinum Kit

979,20 kr
Gentlemen Platinum Kit är en vetenskapligt utvecklad behandling, som med hjälp av höga doser av aktiva ingredienser bekämpar problemhud och snabbt ger synliga resultat.
Bara 2 i lager

979,20 kr

Ordinarie pris 1 152 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Hudvårdsset mot akneproblem

Om du önskar en ren hud fri från finnar och orenheter, så är Âme Pure CIT Face Roller Gentlemen Platinum Kit något för dig. De unika produkterna från den populära serien Platinum har en djuprengörande verkan, och du efterlämnas med en välvårdad hud.

Âme Pure CIT Face Roller Gentlemen Platinum Kit är en enkel behandlingsmetod som kan utföras i hemmet. Effekten kan jämföras med en laserbehandling, men är smärtfri och utan obehagliga biverkningar.

Âme Pure Gentlemen Platinum Collagen Therapy Gel (30 ml)
Âme Pure Gentlemen Platinum Collagen Therapy Gel ökar hudens förmåga att reparera sig själv. Den är perfekt till användning efter behandling med CIT Face Roller, då den reducerar stora porer och motverkar finnar och pormaskar utan att torka ut huden.

Âme Pure Gentlemen CIT Dermaroller (0,50 mm)
Âme Pure CIT Gentlemen Dermaroller är av kirurgisk stål, som förbättrar hudens struktur och utseende. På några få sekunder skapar CIT Face Roller tusentals mikroskopiska hål på hudens yta. Huden tror att den upplever en liten skada och kollagenproduktionen ökar med mer än 200 %.

Âme Pure Sanitizer Spray (12 ml)
Âme Pure Sanitizer Spray är en effektiv och praktisk desinficerande spray som verkar bakteriedödande med en luktfri, farmaceutisk alkohol. Den innehåller E-vitamin, som efterlämnar huden frisk, mjuk och ren samt med en härlig doft av citron.

Användning
CIT Face Roller ökar upptaget av de aktiva ingredienserna med upp till 1 000 gånger, samtidigt som huden förses med en ökad mängd kollagen. Därmed uppnår man betydligt snabbare och bättre resultat, när man kombinerar Âme Pure Gentlemen Platinum Collagen Therapy Gel ™, då huden förses med en hög dos aktiva ingredienser, som bekämpar problemhud.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter