âme pure® Intensive Stretch Mark Eraser Kit (made4men)

Âme Pure Intensive Stretch Mark Eraser Kit

881,66 kr
Intensive Stretch Marks Eraser behandling kommer på endast 8 veckor att reducera bristningar och ärr betydligt.
Bara 3 i lager

881,66 kr

Ordinarie pris 1 383 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Intensivt kit mot bristningar

Drömmer du om en mjuk och välvårdad hud, så är Âme Pure Intensive Stretch Mark Eraser Kit det perfekta valet för dig. Detta dokumenterade kit efterlämnar synliga resultat redan efter 2 månader.

Âme Pure Intensive Stretch Mark Kit är ett set bestående av avancerade produkter mot bristningar, som omgående skapar synliga resultat. De kraftfulla, aktiva ingredienserna reducerar nya och gamla bristningar samtidigt som de verkar förebyggande mot att nya bristningar bildas.

Setet innehåller följande:

Âme Pure Intensive Stretch Mark Induction Therapy Gel (80 ml)
Stretch Mark Induction Therapy Gel har en uppstramande effekt på huden. Den innehåller en blandning av aktiva ingredienser, som medverkar till att bekämpa orsakerna till att huden blir mindre fast. Dessutom medverkar den till att minska synligheten av bristningar, samtidigt som risken för nya minskas.

Âme Pure Intensive Stretch Mark Therapy Creme (120 ml)
Âme Pure Intensive Stretch Mark Therapy Creme är en intensivt vårdande kräm, som med tiden kan reducera synligheten av bristningar. Den har en lugnande verkan, och förbereder huden på de förändringar som kan komma.

Âme Pure CIT Body Roller (0,75 mm)
CIT Body Roller™ är utvecklad till att behandla problemområden på kroppen, då den är dubbelt så bred som CIT Face Roller™. Behandlingen ökar kollagenproduktionen med över 200 % redan efter första behandling. Den ser till att våra aktiva ingredienser, som bekämpar bristningar, ärr och celluliter, penetrerar huden upp till 1 000 gånger bättre.

2 x Âme Pure Sanitizer Spray (12 ml)
Âme Pure Sanitizer Spray är en effektiv och praktisk desinficerande spray, som verkar bakteriedödande med luktfri, farmaceutisk alkohol. Den innehåller E-vitamin, som efterlämnar huden frisk, len och ren, med en härlig doft av citron.

Användning
Vi rekommenderar att behandlingen med CIT Body Roller utförs 2-4 kvällar, varannan vecka. Du ska därför ha en vecka med rullning och en utan, i 2 månader. Applicera Stretch Marks Induction Therapy™ Gel efter att du behandlat området med CIT Body Roller.

Kräm appliceras morgon och/eller kväll och ska masseras in lätt i huden på problemområdet. Vänta med att ta på kläder tills krämen absorberats helt. Undvik att applicera krämen samma kväll som du utfört mikronålningsbehandling.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter