âme pure® Intensive Stretch Mark Induction Therapy™ GEL (80 ml) (made4men)

Âme Pure Intensive Stretch Mark Induction Therapy™ Gel (80 ml)

466,65 kr
Med kraftfulla och mycket doserade ingredienser reducerar denna gel både nya och gamla sträckmärken, ärr på kroppen och ojämn hudton.

466,65 kr

Ordinarie pris 549 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Gelkräm för sträckmärken

Om du vill ge torr hud, stretchmärken och liknande till liv, är Âme Pure Intensive Stretch Mark Induction Therapy ™ Gel det perfekta valet för dig. Den lätta gelén skyddar, fuktar och läker din hud, vilket ger dig en känsla av mjukhet.

Healing kroppsgel
Âme Pure Intensive Stretch Mark Induction Therapy ™ Gel är en kroppsgel som har en stärkande effekt på huden. Den innehåller en cocktail av aktiva ingredienser som hjälper till att bekämpa orsakerna till att huden blir mindre fast.

Dessutom hjälper det till att minska synligheten för stretchmärken och samtidigt minska risken för nya. Huden lämnas silkeslen, smidig och välvårdad.

Fördelar
  • Minskar och förhindrar stretchmärken
  • Näring och näring av huden
  • Ombyggnad Gel
  • Till kroppen

Användning
Intensive Stretch Marks Induction Therapy ™ Gel är designad för användning med âme pure® CIT Body Roller. Applicera gelén på huden direkt efter användning av CIT Body Roller. Rödhet och värme kommer att reduceras omedelbart efter applicering. Applicera 2-5 gånger om huden känns varm och röd.

Gelén kan användas ensam för att minska rodnad och solbränna. Applicera på ren hud, följt av Intensive Stretch Marks Induction Therapy ™ Cream för ett näringsrikt fuktgivande boost.

Innehåll
80 ml.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter