Âme Pure Wrinkle Eraser Cream (50 ml) (made4men)

Âme Pure Wrinkle Eraser Cream (50 ml)

576 kr
Krämen har visat en dokumenterad effekt i tio kliniska undersökningar, och den bekämpar ålderstecken i ansikte och på hals.
576 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Anti-Age-kräm

Vill du få bukt med rynkor, så är Intensive Wrinkle Reducer perfekt för dig. Krämen verkar inom 1 vecka, och de fina linjerna i ditt ansikte kommer reduceras märkbart. Med den intensiva krämen från Âme Pure efterlämnas din hud med en stramare och mer ungdomlig look.

Fuktighetskräm till ansiktet
Âme Pure Wrinkle Eraser Cream är en anti-age-kräm, som reducerar rynkor och gör huden märkbart slätare på endast 1 vecka. Den unika kombinationen av 3 högt doserade aktiva ingredienser bekämpar linjer, rynkor och pigmentfläckar.

Den har både en omgående och en långsiktig effekt, som synligt stramar upp och korrigerar förekomsten av djupa ansiktslinjer och rynkor samt verkar förebyggande mot ytterligare skador. Resultatet är ett ansikte utan uttryckslinjer och ett jämnare samt slätare ansikte.

Fördelar
  • Bygger upp och underhåller hudens elasticitet
  • Fuktar omgående huden och bidrar till en långvarig fuktighetsboost
  • Slätar ut linjer och rynkor samt ger en jämnare hudton

Användning
Använd Âme Pure Wrinkle Eraser Cream Reducer dagligen efter användning av rengöring och tonic. Applicera ett tunt lager kräm på på huden i ansikte, på hals och dekolletage. Vi rekommenderar att du därefter använder en fuktgivande ansiktskräm.

Innehåll
50 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter