American Crew Shave Precision Gel (150ml)

American Crew Shave Precision Gel (150ml)

244 kr
Uppnå en tät och ren rakning med American Crew Shave Precision Gel. Denna rakgel är icke-skummande och säkerställer en precis rakning.
244 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Tät och precis rakning med rakgel från American Crew


Lider du av rodnad och irritation i huden efter en tät rakning? Det behöver inte vara ett problem längre. När du använder denna rakgel kommer du fortfarande få den täta rakningen du vill ha, samtidigt som du kommer undvika efterföljande problem med huden. Perfekt för dig som är passionerad när det gäller din skäggvård.

Den precisa rakningen in i minsta detalj
Med American Crew Shave Precision Gel har du möjlighet att ge dig själv ett fuktighetsbevarande och mjukgörande medel till din rakning. Rakgenen kommer se til latt du kan raka skägget precis som du vill. Det beror på att rakbladen glider lättare över huden och därmed ger en tätare rakning.

Denna produkt är till dig som vill få fina resultat efter rakning av skägg på hals, i ansikte och polisonger. Du förmår även att undvika hudirritation efter användning samtidigt som du säger farväl till rodnad, oavsett hur tät rakning du önskar.

Innehåller lugnande ingredienser
American Crew Shave Precision Gel innehåller pumpaförextrakt soc tea tree oil. Dessa ingredienser gör att du får en lugn hud innan rakning, vilket är nödvändigt så att du inte upplever irritation samt rodnad.

Hur använder jag rakgelen?
  • Först är det viktigt att du fuktar ditt ansikte med varmt vatten.
  • Därefter lägger du till ett tunt lager gel och rakar skägget som normalt.
  • Bäst resultat uppnås genom att ta lite kräm på huden efteråt.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter