Amouage Lyric EDP (100 ml)

Amouage Lyric EDP (100 ml)

3 060 kr
Den kryddiga herrdoften lanserades år 2008, då parfymen skapades till den tillitsfulla gentlemannen som älskade att visa exklusivitet.
Bara 1 i lager
3 060 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Lyric till den tillistsfulla gentlemannen

Är du en tillitsfull man, eller önskar du vara det? Nu kan du utstråla just de genom en parfym. Med den fantastiska Lyric från Amouage kan du utstråla vilken tillitsfull, exklusiv och stilfull man du är.

Hur doftar en tillitsfull man?
Amouage Lyric är ordentligt kryddig på grund av ingredienserna tallträ, sandelträ, rökelse och bergamott. De kryddiga noterna ger Lyric det maskulina uttrycket som varje gentleman vill ha.

Utöver det finns det noter som lime, ingefära och apelsinblomma, som ger en härlig friskhet och lätthet till doftern. Känner du igen upplevelsen av att man har en alldeles för kraftig eller för mycket parfym på så huvudet känns tungt under hela dagen? Det kommer du inte uppleva med denna herrparfym, även om Lyric är kryddig. Parfymen är extremt välbalanserad på grund av de friska noterna, och kommer därför inte kännas tung i huvudet under dagen.

Magisk upplevelse med herrdoften Lyric
Är du galen i lyxmärken, och kan inte få nog av att vara en tillitsfull gentleman? I så fall rekommenderar vi att du väljer denna parfym som kan ge dig allt det du drömmer om att uttrycka i en parfym.

En magisk doftupplevelse för den stilfulla och tillitsfulla gentlemannen, som älskar att gå väldoftande när han lämnar hemmet.

Så får du ut mest av Lyric
För att få den obeskrivligt fantastiska doftupplevelsen rekommenderar vi att du använder parfymen precis efter badet.Huden är efter ett bad helt ren och fri från dofter, så därför är din hud mer mottaglig för nya dofter. Din hud kommer därmed behålla doften bättre.

Parfymen är maskulint kryddig och kraftig i doften. Därför rekommenderar vi att du endast använder 1-2 sprut av parfymen för att uppnå den bästa doftupplevelsen som du förtjänar.

Innehåll:
100 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter