Amouage Reflection EDP (100 ml)

Amouage Reflection EDP (100 ml)

3 015 kr
Amouage Reflection lanserades redan år 2007. Parfymen vänder sig till stilfulla män som är exklusiva, karakteristiska och tilltalande.
Bara 2 i lager
3 015 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Herrparfym till den tilltalande och karakteristiska mannen

Är du en stilfull och exklusiv man med mycket karaktär och samtidigt är extremt tilltalande? Då är denna parfym från Amouage Reflection för dig. Parfymen uttrycker massvis av exklusiv karaktär.

Dofta som en karakteristisk och tilltalande samt stilfull man
Noterna i Amouage Reflection är bland annat sandelträ, rosmarin och cederträ och det gör parfymen väldigt kryddig och kraftfull - utan att vara för mycket.

Parfymens friskhet kommer av noterna som bland annat består av apelsinblomma och vetiver. Friskheten passar bra tillsammans med de kryddiga och kraftfulla noterna, vilket gör att parfymen inte är allt för kraftig, och int heller för söt.

Reflection är till den stilfulla men kräsna mannen som vill ha en parfym där han kan uttrycka sin starka karaktär.

Så använder du Reflection som bäst
Vi rekommenderar att du använder parfymen efter ett bad. Efte ett bad är din hud helt ren och fri från andra dofter, och därför är den extra mottaglig för Amouages Reflection.

Eftersom Amouage Reflection är kryddig, rekommenderar vi att du endast använder 1-2 sprut. Det räcker för att ha en extremt god och kraftfull doft hela dagen.

Innehåll:
100 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter