Amouage Sunshine EDP (100 ml) (made4men)

Amouage Sunshine EDP (100 ml)

3 438 kr
Amouage Sunshine lanserades år 2015, och har sedan dess varit en ytterst eftertraktad herrdoft. Parfymen är perfekt till mannen, som utstrålar värme och sensualitet.
Bara 1 i lager
3 438 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Sensuell och kryddig parfym från Amouage Sunshine

Är du den sensuella och avslappnade mannen, så ska du välja Amouages Sunshine som visar upp sensualitet och ett lugn på grund av ingredienserna.

En parfym till den sensuella mannen
Den sensuella parfymen Sunshine är till för sensuella män som gärna vill utstråla det genom sin doft. Parfymen är mycket naturlig och frisk, dock med ett sensuellt uttryck, som man får av doftnoterna lavendel, bergamott och vanilj. Doftnoterna gör sinnena varma och mjuka, vilket folk omkring dig kommer att lägga märke till.

Doftsinnena stimuleras med Amouage
Sunshine sätter igång dina luftsinnen, och du kommer se värme, sol och glada dagar framför dig. Parfymen är till män som är lugna och trygga i sig själva men även sensuella, som vill utstråla exklusivitet.

Så får du ut det bästa av exklusiva Amouage Sunshine
Om du använder parfymen precis efter duschen, då huden är ren, kommer parfymen att dofta under en längre tid. Vi rekommenderar att du sprayar 1-2 gånger på halsen.

Överdosering av Sunshine
Om du använder mer än vi rekommenderar, så kan du under dagen uppleva att parfymen utvecklas till en sötare variant på grund av vaniljen. Även om parfymen är naturlig och frisk, om du använder 1-2 sprayningar, så kommer den ändå kunna kännas hela dagen på grund av den höga koncentrationen i parfymen.

Innehåll:
100 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter