Andis

Jonas Primdahl
Andis är ett erkänt varumärke som har levererat super bra produkter under många år. I mer än 95 år har det inte funnits något tecken på att skära, stil och bryr sig bättre än Andis.

Andis är alltid en säker vinnare i hår maskiner och produkter. Produkterna är av hög kvalitet och ger det önskade resultatet.

Märket är omtyckt av många yrkesverksamma inom branschen, och du är därför alltid garanterad en bra kvalitet såväl som den senaste tekniken.

Sortera efter

Professionella trimmare från Andis

Andis är ett internationellt varumärke som specialiserat sig på att producera kraftfulla trimmare för mannen som älskar en bra och solid trimmer av högsta kvalitet. Andis historia går tillbaka till 1922, då den första elektriska hårklipparen såg dagens ljus för första gången.

Tanken bakom Andis uppstod när Matthew Andis experimenterade med en vibrerande elektromagnetisk motor, som senare visade sig vara grunden för den elektriska hårklipparen som måste ha tagits av stormen. Idag är Andis en av de mest kända grooming-tillverkarna, och företaget har ett brett utbud av anhängare som är trogen användare av de populära och inte minst effektiva trimmarna.

Hårklippare

Andis har producerat professionell hårklippare med mycket hög kvalitet, fin design och ett brett utbud av specifikationer. Deras hår trimmer är utrustad med kraftfulla motorer så att de kan gå igenom tjockt och tunt hår. De är utrustade med slitstarka batterier som ger en längre körtid innan laddning blir nödvändig. Skulle du glömma och ladda den före användning? Så oroa dig inte, deras toppmoderna modeller har ett superladdningssystem, så du behöver inte vänta flera timmar för en körklippare.

Fade trimmer

Andis har sin specialitet i att göra trimmare som kan göra det populära "blekna", men vad är det egentligen? Termen "blekna" härstammar från etniska rakaffärer och har blivit den populära termen för en aggressivt tät kegel i herrhår. Håret på sidorna och baksidan skärs så nära som möjligt till klipper och "bleknar" eller klämmer fast, upp till nästan vilken längd som helst. Håret på toppen kan formas snyggt eller ges en rörig konsistens med gel, pasta eller pomade.

Många av Andis hårklippare har en spröd tillverkning av mycket skarpt kolbelagt rostfritt stål vilket ger ett exakt resultat. Fades handlar om precision, detalj och elegans i hårskärning, och du får det med Andis trimmeren.

Professionell hemma

Andis ställer inga gränser när det gäller styling. Deras produkter innehåller specifikationer av högsta kaliber som med en kombination av deras läckra design gör det också oemotståndligt. Med Andis kommer du aldrig att förlora kvalitet.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.