REA - SPARA UPP TILL 50% | SE HÖSTREA ►

Beardbrand

Beardbrand skapades med en grundtanke, att skägg inte längre skulle vara något tråkigt och livlöst, utan stilfullt och snyggt.

Företaget blev därför passionerade kring denna tanke och påbörjade sin produktion av läckra produkter. Nu är sortimentet stort och de erbjuder flera produkter som är till för att skapa ett snyggt och modernt skägg.

Gör ditt skägg till en del av din personliga stil! Se till att använda Beardbrand.

Läs mer om Beardbrand här >>
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Skäggolja

Beardbrand skäggolja är av superhög kvalitet, som är en blandning av nöt-, bär- och eterisk olja som tillsammans ger den fantastiska doften och sunda uttryck. Dess oljor är utformade för att hålla skägget lätt, fuktigt och skinande. De hjälper även med att mjukgöra skägget och hålla mjäll på avstånd.

Du har säkert själv haft diskussionen med kvinnan i ditt liv, om att hon tycker att ditt skägg skaver. Hon är rädd för att få skäggpest då skägget kan stickas en del. Om du helst vill slippa diskussionen så har vi bara ett råd till dig, använd en skäggolja. Du kommer inom kort uppleva en skillnad och det kommer helt säkert även din partner att göra.

Hur använder jag den då?

För bästa resultat är det bäst att använda oljan efter att du tagit ett bad eller en dusch. Detta kan nämligen bidra till att skägget torkar ut och det ska vi helst inte tillåta. Då är vi tillbaks i diskussionen och det är ju just det vi vill undvika och det är därför bara att ta på oljan. Skäggoljan kommer även att hjälpa mot klåda och irritationer i skägget.

Beardbrand

Varför ska du köpa produkter från Beardbrand? Grunden till att vi här hos Made4men är så glada i Beardbrand är deras passion för skäggvård. Grundaren av Beardbrand fann sin passion för skäggvård då han deltog i ett amerikanskt skäggmästerskap.

Då uppmärksammade han att det saknades en tillverkare av skäggvård med samma passion för skägg som alla dem som deltog i mästerskapet. Då han återvände hem från mästerskapet kom han igång med idéen till det som idag är Beardbrand.

Det är denna passion vi önskar dela med oss av här hos Made4men. Vi önskar att män ska ha tillgång till de bästa skäggvårdsprodukter som finns på marknaden och vi vill göra det lätt att använda. Skäggvård är en passion och det ska även vara möjligt för dem som önskar dela passionen med oss, att få högkvalitativa produkter som Beardbrands.