Biotherm

De kända produkter från Biotherm uppnå fantastiska resultat för både män och kvinnor. Biotherms skönhetsprodukter är ett måste i badrumsskåpet och är en säker vinnare varje gång. Köp Biotherm online och billigt här på Made4men.se

Läs mer om Biotherm här >>
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Vad är Biotherm?

Termalplankton är en bestämd from av mikroflora som naturen själv skapade för ca. 3 miljarder år sedan. Planktonen lever i termiska svavelkällor som ligger i mineralrika bergsområden.

Termalplankton upptäcktes för ca. 50 år sedan av ett team biologer, som idag är en del av Biotherm. Det var vid denna tidpunkt som biologerna upptäckte de fantastiska egenskaperna som planktonen hade för huden.

Efter 20 års forskning av termalplanktonen beslutade de att ta fram det som blev världens första hudvårdsserie för män under 1985 och är helt klart ett av de ledande verksamheterna inom hudvård för män.

Biotherm har en lång rad olika serier som hjälper med att vårda ansikte och kropp. Produkterna från Biotherm är superlätta att använda sig av och innefattar allt från rengöringsprodukter till toning-produkter för alla hudtyper. Det finns produkter för hudvård av fet, känslig och torr hud.

Produkterna från Biotherm är speciellt utvecklade för att använda sig utav hudens egna processer och på detta vis gör produkterna det möjligt för huden att läka samt återställa huden genom att enbart stärka dess egna försvar.

Biotherm har tagit fram en rad olika serier med olika ändamål. Detta innebär bland annat serier som exempelvis hjälper mot ålderstecken, problem kring ögon eller akne.