Exentri

Plånböcker och kortinnehavarna från EXENTRI ™ kombinerar exakt vad du behöver både en plånbok och en korthållare. Den traditionella plånboken och korthållare är monterad i en smart lösning som ger dig om ditt betalkort (med snabb åtkomst) och samtidigt utrymme för anteckningar. Det tar minimal plats i fickan, och du kan fortfarande ha anteckningar och kvitton utan att behöva vrida dem till oigenkännlighet. Smart, vacker och även mycket billiga.
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Exentri


Den norska verksamheten Exentri har skapat ett mästerverk som du kan ha i fickan. De har sammanslagit den traditionella plånboken som är känd för sin läderklädsel med den mer moderna korthållaren som har ett hårt fodral.

De har verkligen lyckats ta fram en värdefull produkt som dessutom utstrålar stil samt klass och ändå är en superenkel produkt och mycket lätt att använda.Den är otrolig genomtänkt och tar så lite plats som möjligt. Den har även en läcker feature med att inte behöva öppna korthållaren/plånboken för att få tag i sina mest använda kort.

Man kan bara skjuta upp dem med tummen då det finns ett hål avsett för just detta ändamål. Även om det är en superhäftig korthållare/plånbok kan det vara så att den inte faller dig i smaken, därför kan du se alla våra andra plånböcker nedan.