Filorga

Jonas Primdahl
Kärnan i Filorgas produkter är NCEF. Ett komplex vars sammansättning av aktiva ingredienser är identisk med de som används för injektionsbehandlingar.

Hyaluronsyra och en cocktail med 50 ingredienser som vitaminer, aminosyror, mineraler, koenzym, antioxidanter.

Med En unik cellulär boostingeffekt ger NCRF en synlig förbättrad hudkvalitet fuktad och mer enhetlig hud med mindre synliga poröppningar, ökad utstrålning och mindre synliga rynkor.

Sortera efter

Lyxig hudvård från Filorga

Filorga-laboratoriet var det första franska laboratoriet inom estetisk medicin. Filorgas hudvårdsserie startade 2007 och baseras på samma injicerbara formler som används i estetisk medicin.

Mikroskopiska vektorer tillåter gradvis spridning av NCTF & hyaluronsyra ner i huden, vilket skapar djup och effektiv hudvård som förbättrar hudkvaliteten.

Anti-aging expert

Filorga är en expert på anti-age-produkter, där Filorga som en pionjär inom mesoterapi och expert på fyllmedel har överfört samma unika, injicerbara formler som användes i estetisk medicin till en medicinsk kosmetisk hudvårdsserie som lanserades 2007 .

Filorgas-produkter har unika formler och unika mikroskopiska vektorer som möjliggör djup och effektiv hudvård. Hyaluronsyra - identisk med formeln i påfyllningsinjektioner som används i estetisk medicin.

Den patenterade NCTF-vitamincoctailen - Filorgas Signature Complex är ett poly-revitaliserande komplex som består av 53 närande ingredienser och en certifierad kopia av formeln som används i mesoterapibehandlingar. Denna supercoctail förbättrar skyddet mot fria radikaler och stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.