Gold Dollar

There are no products matching the selection.

Gold Dollar

Gold Dollar är en kinesisk-producerad rakkniv men det ska du inte låta dig luras av. Du får ändå en otroligt läcker rakkniv för pengarna. Den är självklart mycket billigare än premium-rakkniven och därför är det även en bra rakkniv att börja med.

Om du gärna vill komma igång med den klassiska våtrakningen så ska du helt klart ha en rakkniv från Gold Dollar. Det är en riktigt bra rakkniv för priset och som nybörjare inom den gamla traditionella rakningen finns det ingen anledning att gå all in från början.

När du blir så fast i den klassiska rakningen och du blivit ett proffs på att använda rakkniv kan du alltid röra dig över mot några av premium rakknivarna, som ligger i en helt annan prisklass.

Gold dollar Rakkniv har en superhäftig och enkel design som passar bra till den moderna mannen som gärna vill få ut något extra av sin rakning. Rakkniven har ett svart skaft med små detaljer i guldfärg.

Bladet är oljesmord så det har extra skydd mot rost och kniven har en extra lång hållbarhet. Du får alltså en otroligt läcker och unik rakkniv från Gold Dollar till ett riktigt bra pris.

Produktspecifikationer:
- Bladlängd: 7,5 cm (5/8")
- Bladbredd: 2 cm
- Total längd: 24,5 cm
- Vikt: ca. 80 g.
Barberians CPH Straight Razor är en medium dyr rakkniv som är i en klass för sig.

Giesen Forsthoff Straight Razor är en premium rakkniv, som är ganska dyr men där kvaliteten också är av toppklass och allt är finputsat in i minsta detalj.