ID Hair Elements

Med de läckra produkter från det senaste tillskottet av ID Hair kallade ID Hair Elements, får du mer exklusiva produkter än tidigare tillgängliga från danska ID. Hela serien är utan parabener och så även utan. allergiframkallande doftämnen.
Alla hårplejeprodukterne från ID Hair Elements innehåller något så exotiskt som Nordic bomull, vilket bidrar till att ge dem mer fukt och agera samtidigt mild rengöring. Omdömen Produkterna är avsedda för både män och kvinnor.
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter
h2 id="elements">ID Hair Elements hos Made4men Under väldigt lång tid har vi människor litat på att naturens beståndsdelar kan nära och skydda oss. Denna tro i kombination med över 60 års erfarenhet och know-how kan du nu även tryggt lita på ID Hair's Elements serie.

ID Hair Elements har dedikerat sig åt att hitta en lösning för att både reparera, rekonstruera och ge ett sundare och härligare hår. ID Hair Elements har funnit en lösning som har legat och väntat precis framför dem: nordisk bomull. En bomull som växer naturligt i Skandinavien.

Nordisk Bomull

Denna bomull har som egenskap att ge en viktlös fuktighet och ändå tillföra en mild rengöring åt håret. Denna egenskap har därefter kombinerats med en klassisk nordisk design vilket har resulterat i: ID Hair Elements.

Nordisk bomull är huvudingrediensen i deras unika produkter och tillsammans med veteproteiner och UVA/B-filter har ID Hair skapat en unik kombination av ingredienser. Blandningen skyddar ditt hår mot miljömässig, kemisk och mekanisk skada.

Olika serier från ID Hair Elements

SILVER: Ger flexibla rörelser och fyllighet åt ditt hår.
GOLD: Ger ditt hår en stadga du kan lita på och skyddar samtidigt riktigt bra.
TITANIUM: Ger en fullkomlig och stark stadga och nästan en luxuös vård åt håret.

Elements - sunt för dig!

Denna hårvårdsserie från ID Hair visar en klassisk skillnad mellan det ordinära och det extra ordinära. Serien ID Hair Elements är därför fri från både parabener och allergiframkallande parfymer.

ID Hair Elements hårvax

De flesta känner nog till ID Hair för sitt ikoniska hårvax som i stort sett alla män har använt under en eller annan tidpunkt i sitt liv. Nu kan du uppgradera ditt välkända ID vax med ett mer modernt och en sundare version av din gamla favorit.

Utöver det faktum att det är ett riktigt bra hårvax, får du även de stora och sunda fördelarna med serien ID Hair Elements som vi har beskrivit nedan avsnittet om de olika serierna. Du får alltså en uppgraderad modell av ett hårvax som du redan i förväg älskar!

Made4men Rekommenderar