Mane

Om du tyvärr lider av tunt hår, kan produkter från Mane hjälpa dig med det problemet.

Mane har sedan 80-talet hjälpt både män och kvinnor få självsäkerheten tillbaka efter ofrivilligt håravfall.

Med hjälp av Mane Hair Thickening Spray kan du få ditt hår att se mer fylligt ut på bara några få sekunder.

Manes produkter säljs i fler än 25 länder världen över.
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Vilka är Mane?

Mane grundades under 80-talet och de startade egentligen upp som en kosmetik- och hårtransplantationsklinik. De kom snabbt på att det var många fler som var i behov av deras hjälp men att det inte var alla som hade råd.

Därför valde de under 2011 att starta sin egna produktlinje, som kan användas för att få tjockare och finare hår. Mane har fortsatt utvecklingen av sina produkter då de önskar ha de bästa produkterna så de kan hjälpa så många som möjligt. Det är även därför de är där de är idag.

Tunnhårig i toppen

Vill du gärna ha samma hårman som då du var 18. Förr eller senare inträffar det för alla män att håret på toppen blir tunnare och tunnare. Många får ändå helt skalliga fläckar. Det är likväl inte någon garanterad lösning mot håravfall men med Mane Hair Thickening Spray får du tätare och finare hår, snabbt och enkelt.

Mane Hair Thickening Spray är utformat för att ge dig tjockare hår samtidigt som det ser naturligt ut. De mikroskopiska partiklar som produkten är gjord av, binder sig naturligt till ditt hår utan att skada det. Det är på detta sätt tätheten uppstår i ditt annars tunna hår.

Hårsprayen finns att få i många olika färger som du själv kan mixa så att nyansen passar perfekt till just din hårfärg. Den är otroligt lätt att använda och du får överraskande resultat på väldigt kort tid.

Så gör du

  • 1. Tvätta ditt hår och se till att det är 100% torrt.
  • 2. Borsta igenom ditt hår väl innan du använder sprayen.
  • 3. Sprayen omskakas grundligt innan användning
  • 4. Spraya över det område som ska göras tjockare.
  • 5. När det är 100% torrt, kan du styla det som du vill.

Man kan eventuellt tillföra lite extra Seal and Control efter styling. Detta för att säkra hållbarheten under så lång tid som möjligt.