Moser

Moser är ett tyskt märke av hög kvalitet. Deras trimmers har en ergonomisk utvecklad design och hög motorprestanda.

I mer än ett halvt sekel har Moser bidragit till att sätta standarden för elektroniska stylingprodukter till trimning av hår, skägg och näshår. Alla deras produkter tillverkas i Unterkirnach i Schweitz och hela produktkedjan står under ständig kvalitetskontroll.

Mosers produkter är gjorda av tyskt högkvalitet.

Läs mer om Moser här
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Moser - En kombination av det bästa

Moser är ett varumärke som har flera års erfarenhet av att tillverka trimmers och är experter inom området. Deras produkter är en grym kombination av hållbara, starka och kraftfulla delar som tillsammans skapar trimmer av riktigt hög kvalitet.

Du är alltid säker på att du får produkter som håller en längre tid och är helt geniala. Produkter i världsklass alltså. Teknologin är alltid ny för att kunna skapa de bästa produkterna som möjligt. Moser är den största producenten inom hårstyling och dess tillbehör i Europa, och sätter helt klart ribban extremt högt när det kommer till att skapa innovativa produkter i branchen.

Filosofin - teknologi för håret

Med över 50 års erfarenhet har Moser byggt upp ett företag som är ledande inom professionella hårprodukter. Tack vare detta har Moser ett stort försprång på marknaden och är mångas självklara val när det kommer till hårtrimmers.

Moser siktar efter att erbjuda alla det mest optimala verktyget för att nå sina mål man har med frisyren. Deras trimmers är en symbol på att de lyssnar på vad kunderna vill ha och försöker skapa produkter som matchar deras krav.

Hårtrimmers från Moser - maskiner i världsklass

Hos Made4men vill vi endast erbjuda dig produkter som är av hög kvalitet. Därför har vi ett större utbud av trimmers från Moser, då de alltid kommer göra jobbet för dig. Om det är första gången du köper en hårtrimmer och du är det minsta osäker på vad du ska välja, är det en god idé att titta åt Mosers håll.