Njord

Jonas Primdahl
Njord är ett danskt producerat samt utvecklat vårdvarumärke - endast för män. Produkterna skapas utifrån en stor passion och kunskap om hudvård för män genom många års erfarenhet.

De grundläggande idéerna bakom Njord-serien är att nordisk hy kräver extra vård och omtanke då vädret här uppe kan vara lite hårt. Produkterna passar till alla hudtyper.

På Made4men rekommenderar vi Njord produkter eftersom de är väldigt effektiva och samtidigt finner sig i en rimlig prisklass. Njord är valuta för pengarna och vi är övertygade om att du kommer bli nöjd när du använt produkter härifrån.

Kategorier:

Skjul filtre
Filtrera efter
Sortera efter

Njord

De gör några av de bästa produkterna inom manlig hudvård. Det är ett danskt märke och det är producerat och utvecklat i Danmark där vädret, precis som i Sverige, vanligtvis är lite hårdare mot huden än på andra platser. Så deras produkter är framtagna för att skydda din hud mot väder och vind.

Deras hudprodukter är ytterst effektiva och de ger din hud vad den behöver för att se frisk och fin ut utan att det krävs flera timmar i badrummet. Produkterna innehåller några helt essentiella vitaminer, mineraler och grönsaksextrakt.

Även om de är av otroligt hög kvalitet har produkterna ändå ett väldigt överkomligt pris. Njords produkter är producerade av män och speciellt gjorda för män.

Njord är ett superluxuöst märke som levererar produkter i världsklass till omvårdnad av det manliga utseendet.

Problemlösare

Njords produkter lever alla utifrån samma princip som vi lever utifrån på Made4men och det är att göra vardagen enklare för män. Det är bland annat genom att lösa några av alla de problem som man som man stöter på.

Du kan här bli klokare på vilka problem som deras produkter går in och bearbetar och hur de egentligen verkar. Samtidigt kan du komma fram till hur du egentligen ska använda de olika produkterna.

Pormaskar
En av deras primära ändamål är att bekämpa pormaskar. Sättet det fungerar på, är samspelet mellan de olika produkterna. De går alla in och hjälper med att lösa olika problem. Den primära produkten mot pormaskar är dock Njord - Black Peel of Mask.

Det är en ansiktsmask som man lägger på det utsatta området. 25-30 minuter senare är den helt stelnad, varpå man pillar bort den försiktigt då många orenheter har fastnat på masken och därför inte längre sitter på huden.


Rakningsprickar Upplever du irriterad hud eller får röda prickar efter rakning? Då har Njord även tagit fram en lösning på detta problem. Njord - Anti Irritation Shaving Foam är ett raklödder som går in och hjälper dig med att undvika dessa problem. Det är inte ett vanligt raklödder utan mer av ett tunt flytande rakskum.

Den är genomskinlig så man kan se var man rakar sig och därmed undvika att skära sig. Även om den inte skummar så skapar den ändå en otroligt bra yta för rakbladen och mjukgör håren otroligt väl. Samtidigt är den bakteriehämmande, så du minskar dina risker för att få irritationer och rakningsprickar efter rakning.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.