Parfums De Marly

Parfums De Marly blev centrum i Frankrike tillbaka på 1800-talet. De fantastiska och utmärkta exklusiva parfymerna är uppkallade efter värdefulla och prestigefyllda racehästar.

De doftämnen som används i parfymerna kommer från hela världen och är av högsta kvalitet, vilket återspeglas både i parfymernas design och innehåll.
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Lyxiga och eleganta parfymer från Parfums De Marly

Frankrike var ledande inom parfym världen tillbaka på 1800-talet - särskilt Paris och Grasse tog ledningen. King Louis beundrade och hade en stor kärlek för både hästar och dofter - han hade till och med en fontän som fick olika dofter varje dag.

King Louis valde att ge slottet en ännu större betydelse, nämligen genom att ägna sig åt hästens välfärd när han själv ägde omkring 600 hästar. De exklusiva parfymerna heter därför som en hyllning till de prestigefyllda racehästarna.

Frankrikes övre klass hade blivit förälskad i de olika dofterna tillbaka på 1800-talet och förtrollade alla som luktade dem. Varje parfym och logotyp av Parfums De Marly minns därför 1900-talets historiska händelser.

Hur bygger parfymerna upp?

Parfums De Marly är lyxiga parfymer för män i tornhög kvalitet. Parfymerna är gjorda på de bästa ingredienserna från hela världen, och detta återspeglas tydligt i parfymerna. Med Parfums De Marly går du inte ner på kvaliteten på design eller innehåll.

Alla parfymer från Parfums De Marly har en hög erkännbarhet och en stark karaktär. Parfymerna utstrålar med royalty och exceptionellt hög kvalitet med sin eleganta och lyxiga design.

Du måste välja din parfym efter

Parfymen har en bra hållbarhet på grund av koncentrationen av parfymerna. Därför varar din parfym längre än en vanlig parfym skulle göra. Det gör definitivt för priset när du har parfym länge.

Hur man förångar doften av doft
Toppnoterna är anteckningarna som avdunstar snabbast - redan efter några minuter. Därför väljer du inte din parfym från toppnoterna eftersom det bara är de första minuterna du kommer att kunna lukta dessa anteckningar.

Mitten sedlarna avdunstar efter 10-15 minuter. Här är det viktigt att du ger parfymen en chans, eftersom mitten noterna också kommer att förångas över tiden.
Botten noterna är de doft ingredienser du måste gå för. Om du älskar parfymens nedre anteckningar, så har du hittat din parfym, eftersom det är de nedre anteckningarna som du kan lukta efter parfymen har suttit en stund.

Fragrance Notes går igen i parfym De Marly
De eleganta, exklusiva och maskulina parfymerna är skräddarsydda för män och kan därför vara lite tunga i doften. De kryddiga ingredienserna är noggrant utvalda och hjälper till att perfume är otroligt maskulin.

Några av de fantastiska nedre noterna går tillbaka till parfymerna. Det är bland annat sedlar som sandelträ, cederträ och vanilj.

Dessa ingredienser ger parfymen en kraftfull doft av trä, trä och naturligtvis vanilj. Dessa ingredienser är extremt lämpliga för att ge parfymen en manlig vridning.
Med parfymerna De Marlys parfymer kommer dina sinnen verkligen att stimuleras på grund av förföriska, sensuella, maskulina och friska känslor av parfymerna.

Välj därför Parfums De Marly

Är du in i en kryddig maskulin mäns parfym där både innehåll och design är av hög kvalitet? Välj sedan en av Parfums De Marlys parfymer, där du får en flaska glans som skiner med exklusivitet och ett innehåll som luktar stiligt och lyxigt.

Du bör behandla dig med en av Parfums De Marlys parfymer, om du vill ha en doft som är hållbar, härlig att ha i badrummet och doft av en riktig man.

Hoppa in i det - du kommer inte ångra det! Du kommer att doftas ut ur dörren varje dag med Parfums De Marly.