Beställ dina julklappar idag och byt fram till 1 februari 2021!

Tend Skin

Tend Skin är den effektiva lösningen om du vill undvika inåtväxande hårstrån, inflammerade hårsäckar samt röda utslag som orsakas av rakning och vaxning.

Frekvent rakning tar hårt på huden och därmed kan problemen oftast vara svåra att bli av med, men inte om du använder Tend Skin! Tend Skins produkter lugnar och vårdar exponerad hud efter rakning för att undvika hudirritation, röda utslag m.m.

Läs mer om Tend Skin här
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Tend Skin - utslag är den värsta mardrömmen

Alla män vet hur irriterande det är att få röda prickar och utslag efter rakning. Detta händer många män och det finns flera teorier om hur man kan stoppa det här problemet. Hos Made4men vet vi inte alla teorier som funkar eller inte, men det vi faktiskt vet är att Tend Skin gör jobbet för dig.

Vi har ungefär 10 års erfarenhet av hudvårdsprodukter och annat för män, så detta problemet står oss nära. Efter många års letande efter den bästa produkten kan vi varmt rekommendera Tend Skin. Med deras produkter kan du bekämpa de vanliga problemen vid och efter rakning.

Recension av Tend Skin

Det är ingen hemlighet att vi älskar Tend Skin. Det är inte bara vår åsikt vi utgår ifrån när vi recenserar den här produkten, utan det är alla våra kunders åsikter också. På vår danska hemsida har deras produkter fått 4,7 av 5 i betyg vilket är fantastiskt. Därför är vi stolta över att vi kan erbjuda dig detta.

Tend Skin Liquid

Tend Skin har flera olika produkter, men det är en produkt som är överlägsen från de andra - Tend Skin Liquid. Det är en extremt effektiv produkt som kan användas i många olika situationer.

Rakning

Tend Skin Liquid är fantastisk att använda när du rakar dig, närmare bestämt efter du har rakat dig. Flera män lider av irriterad hud och röda prickar efter rakning. Det är nu Tend Skin Liquid kommer in i bilden. Lider du endast av irriterad hur efter rakning rekommenderar vi att du testar produkten två eller tre gånger för att se om det lindrar irritationen. Du kommer bli positivt överraskad över att den faktiskt gör det den håller. Använd sedan Tend Skin efter varje gång du har rakat dig, om du vill uppnå ett fint resultat.

Intim

Tend Skin är inte endast till för att användas på ansiktet efter man har rakat bort skägget, men kan också användas efter intimrakning. Flera av våra kunder upplever att man får väldigt irriterad hy samt röda prickar efter man har rakat sitt intimområde. Detta beror på att hyn där nere är mycket mer känslig än den på ansiktet. Därför kommer nu Tend Skin att rädda dig från att ha detta problem igen.

Vaxning

Alla som nånsin har prövat att vaxa bort håret vet att man oftast kan få en reaktion som inte är så behaglig, röd och irriterad hy samt utslag ibland. Vi rekommenderar återigen att du använder dig av Tend Skin som kan bekämpa detta problem. Efter att du har applicerat Tend Skin är det en bra idé att också smörja in dig i en kroppslotion för att huden ska lugna ner sig ännu mer.

Man som kvinna

Tend Skin är en produkt som kan användas för båda män och kvinnor. Det betyder att vem som helst som har problem vid rakning eller efter rakning kan utnyttja Tend Skins fantastiska produkter.