Toppik™

Toppik erbjuder dig ett enkelt och naturligt sätt att dölja ditt håravfall. Med Toppik blir dina hårstrån för upp till fyra gånger tjockare med hjälp av naturliga hårstrån i produkten.

Toppik-fibrer är gjorda av keratin - ett protein som finns i vårt hår. Produkten får sina fantastiska egenskaper ända från tillverkningsprocessen, där fibrerna får en elektrisk laddning, vilket gör att fibrerna sedan på ett lätt sätt binder sig till människohår.

Läs mer om Toppik här
Sortera efter

Vinn kampen mot ofrivilligt håravfall med Toppik

Den värsta rädslan för riktigt många är om man börjar få oväntat håravfall. Man börjar att gömma håret under kepsar, mössor eller hattar för att inte se problemet som råkat uppstå. Lyckligtvis finns det nu en produkt som kommer rädda din dag! - Toppik.

Vad är Toppik?

Toppik är ett hårfiber som framställs av keratin. Keratin är ett protein som vi människor normalt producerar och som finns helt naturligt i håret. Tack vare att Toppiks produkter är gjorda med hjälp av en effektiv framställningsprocess, har de unika egenskaper som gör att det lätt binder sig till mänskligt hår.

Toppik fick mest uppmärksamhet i USA, där den visades först hur man effektivt kan dölja håravfall - för både kvinnor och män. Fibrerna binder sig fast till håret inom ca. 30 sekunder och efter det ser håret tjockare och fylligare ut.

Toppikfibrerna ser så naturliga ut att det är extremt svårt att upptäck att du ens har använt det till hjälp. Den kladdar eller smetar inte ut och håller under hela dagen. Som tur är, är Toppiks produkter så bra att de ska klara sig under förhållanden såsom vind, regn och svett. Det är först när du tvättar bort det i duschen som det går bort helt.

Så använder du Toppik

Applicera Toppiks hårfiber och kamma eller borsta igenom håret. Därefter arbetar fibrerna sig in i håret och binder sig fast till ditt naturliga hår.

Många människor som använder sig av Toppiks produkter har valt att använda sig av Toppik Spray Applicator för att göra appliceringen så mycket enklare och bättre. Den är till för att ge dig en jämn fördelning av fibrerna så att det ser bra ut. Som pricken över i:et går det även snabbare än vanligt.

Vi har också fått väldigt många positiva recensioner om Toppik Fiberhold Spray, som hjälper till med att fibrerna sätter sig extra bra på håret. Många av våra kunder tycker att det har upplevt att det fungerar extremt effektivt.

Produkter mot håravfall

Du kan skaffa flera olika produkter som hjälper mot håravfall och som fungerar olika från person till person, därför är det viktigt att du testar dig fram och ser vad som är rätt för dig. Hos oss på Made4men har vi tre olika sätt att bekämpa håravfall på.

Det första har vi redan pratat om, och det är naturligtvis produkter från Toppik. Sen finns det också hjälp att hitta i form av schampon från Alpecin. Du kan läsa mer om det genom att klicka här. Sista alternativet är att ta ett kosttillskott, från TRX2, som hjälper till med hårväxten. Du kan läsa mer om det här.

Alpecin
Alpecin tillverkar alltså koffeinschampon som främjar hårväxten och går ända ned i hårsäcken för att få igång de igen. Alltså får Alpecin ditt egna hår att växa fram och det tar tyvärr längre än 30 sekunder att se resultat, till skillnad från Toppik-produkterna. Det finns såklart både fördelar och nackdelar med produkterna.

Fördelen är att priset per schampoflaska är extremt billigt och du ser till att ditt naturliga hår börjar växa igen. Nackdelen med detta hjälpmedel är att det tar ett tag tills du börjar se resultat. Hur lång tid det tar varierar från person till person.

TRX2
Är ett kosttillskott som är till för om du lider av håravfall. Den innehåller flera näringsämnen som är viktiga för din hårväxt. Det enda du ska göra är att äta precis som vanligt fast också få med TRX2-tabletterna. Efter ett tag kommer du se att ditt hår börjar växa mycket bättre.