Sortera efter

Watermans hårtapsprodukter

Watermans är ett internationellt varumärke som producerar effektiva hårvårdsprodukter för att motverka hårbottenproblem och tidigt håravfall. Märket är baserat på stor kunskap från de bästa hårvårdsexperterna med marknadskunskap och den senaste tekniken.

Watermans grundades 2014 i England av Matt och Gail Watermans. Idag är de fortfarande ansvariga för att producera lyxiga hårprodukter som är utformade för att stimulera hårväxten.

Håravfallshantering

Watermans solida kompetens bygger också på en farmaceutisk bakgrund som utgör grunden för produktionen av hårvårdsprodukter som effektivt reducerar alla typer av hårbottenproblem. Mänskliga och kvinnliga håravfall beror på närvaron av DHT på hårsäckarna.

 Denna molekyl kan tunna håret och få det att falla. Lyckligtvis är det kliniskt beprövade proteinet inuti Waterman's schampo, balsam och elixir en formidabel kamp mot DHT. Med andra ord, detta protein kan neutralisera DHT ännu mer så att det blockerar det.

Vattensmanens produkter är fyllda med naturliga ingredienser som vinner kampen mot DHT.
  • Hydrolyserat lupinprotein
  • Niacin - Vitamin B3
  • Koffein
  • Rosemaryxtrakt

Vattensmanens intervall

Sortimentet är smalt men oerhört effektivt. Det täcker ett skydd av schampo, balsam och ett serum. Alla dessa 3 produkter går snabbt och effektivt och lindrar olika problem i hår och hårbotten. Produkterna hjälper bland annat mot mjäll, håravfall, klåda och irriterad hårbotten.

Kliniska prövningar har visat att produkterna i Watermans är särskilt effektiva mot även de allvarligaste problemen med hårbotten. Serien innehåller inte heller konstgjorda parfymer, färgämnen eller parabener.