Bad Norwegian Gift Set Revitalize Face + Wash Face

Bad Norwegian Gift Set Revitalize Face + Wash Face

921 kr
Ett helt unikt presentset till mannen som verkligen går in för sitt utseende och gärna vill vara fri från rynkor samt ha en fin hud.
921 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Detta presentset från Bad Norwegian kombinerar deras Revitalize Face - Anti-rynk kräm med deras ansiktsrengöring Wash Face. Detta för att du ska kunna hålla din hud fri från rynkor och alltid ha en ren och fin hud. Tillsammans ger det dig allt du behöver till din dagliga rutin för att sköta om ditt ansikte.

Du får de essentiella produkter, som hör hemma i den perfekta hudvårdsrutinen. Den avancerade formulan ger dig allt din hud behöver och lite till.

Bad Norwegian Revitaliza Face - Anti-rynk Kräm (50 ml)
Denna anti-rynk kräm är framtagen för att perfekt passa in i din morgon- och kvällsrutin. Den helar och återställer huden efter rakning, bad och när den utsatts för solskador eller tuff kyla under vintern.

Bad Norwegian Wash Face (100 ml)
Denna ansiktsrengöring är speciellt designad för att passa din morgonrutin, kombinerad med en läcker fuktighetskräm. Den ger en ren och frisk känsla efter duschen och sportaktiviteter. Använd den för att rengöra huden efter användning av en scrub eller då du rakat dig.

Innehåll:
1 st. Bad Norwegian Revitaliza Face - Anti-rynk Kräm (50 ml)
1 st. Bad Norwegian Wash Face (100 ml)
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter