Bad Norwegian Gift Set Wash Body + Roll Deo

Bad Norwegian Gift Set Wash Body + Roll Deo

600 kr
Presentset från Bad Norwegian med både body wash och roll-on deo. Just det du behöver när du önskar en uppfräschad hud som doftar gott hela dagen.
Bara 1 i lager
600 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Bad Norwegian är ett helt unikt set, som ser till att hålla dig ren och väldoftande till vardags och vid andra tillfällen. Setet innehåller två olika produkter, som hjälper dig att sköta om din hud och få kontroll på svetten under armarna.

Bad Norwegian Wash Body (250 ml)
En otroligt läcker Body Wash som fräschar upp och rengör huden, samtidigt som den vårdar och fuktar huden för att få huden att se fin ut samt att dofta gott. Det är tillfört mentol i Body Washen för att ge den en uppfriskande effekt, vilket passar perfekt på morgonen eller just efter träning.

Bad Norwegian Roll Deo (75 ml)
Roll-on deodoranten från Bad Norwegian är helt unik i den bemärkelse att den innehåller 100% naturliga ingredienser. Den är helt fri från aluminium och inga av ingredienserna är skadliga för miljön. Den har en väldigt mild doft och hjälper att hålla svetten på avstånd hela dagen.

Så gör du:
Använd din Bad Norwegian Wash Body 1 gång om dagen så att du alltid ser fräsch ut och doftar gott. Efter badet appliceras deodoranten, och den tillsatta mentolen i deodorantens formula gör att den fungerar som en antiperspirant som bidrar till att hålla svetten borta.

Innehåll:
1 st. Bad Norwegian Wash Body (250 ml)
1 st. Bad Norwegian Roll Deo (75 ml)
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter