Made4men är exklusiv återförsäljare av baKblade 2.0 i Sverige – Köp den nedan

BaKblade 2.0 – Exklusivt hos Made4men.se

Oönskad hårväxt på ryggen är ett stort problem för miljontals män världen över. baKblade® gör hårborttagningen snabb, lätt, smärtfri och ekonomiskt överkomlig.BaKblade Ryggrakhyvel 2.0 med 6 st. rakblad
Pris kun:
629,-

BaKblade Ryggrakhyvel 2.0 med 6 st. rakblad

Den nya baKblade® 2.0 har nu äntligen landat i Europa. Därför ger vi ett vasst erbjudande på en rakhyvel med 6 st nya blad!

baKblade 2.0 - Exklusivt hos Made4men.se

Den ursprungliga baKblade® sålde som sagt över 500.000 exemplar runt om i världen. Under 2016 gick grundaren Matt ut på Kickstarter med den nya versionen, som blev en av de mest framgångsrika historier på Kickstarter. Med över 300.000 dollar fick han det stöd som behövdes för att producera, inte enbart en bättre produkt utan även en helt ny produkt, som är en unik gåva till män som har problem med oönskad hårväxt på ryggen.

Bakblade

Bakblade

BaKblade Ryggrakhyvel 2.0 med 4 st. rakblad
Pris kun:
589,-

BaKblade Ryggrakhyvel 2.0 med 4 st. rakblad

Nu har den nya baKblade® 2.0 äntligen landat i Europa. Originalet sålde över 500.000 exemplar världen över. 2.0 är inte enbart en uppgradering – det är en revolution.
Bakblade

baKblade 2.0 - dryGlide® rakblad

Utöver förbättringen av rakhyveln har bladen även fått en uppgradering. Det patenterade dryGlide® rakbladet är speciellt utformat för att raka kroppsbehåring som i de flesta områden tenderar att vara mindre grova än hårstrån man finner i samband med ansiktsrakning. Med det sagt så har baKblade® via teknologi designat både rakhyveln och bladen på ett sätt som möjliggör en lättare och mindre friktion mellan rakhyveln och hudens yta. Detta gör att du blir mindre röd efter rakning – även om hårtillväxten är väldigt påtaglig.baKblade 2.0 Rakblad (4 stk)
Pris kun:
199,-

baKblade 2.0 Rakblad (4 stk)

Den nya baKblade® 2.0 har nu äntligen landat i Europa. Originalet sålde över 500.000 exemplar världen över. Versionen 2.0 är inte bara en uppgradering – det är en revolution.