BaKblade Rygskraber 2.0
368 kr
Efterlängtad ryggrakhyvel från baKblade. Made4men är den enda i Skandinavien som distribuerar baKblade 2.0 som är världens bästa ryggrakhyvel.

368 kr

Ordinarie pris 460 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Då var bakBlade äntligen i Sverige!

Glöm att fråga tjejen där hemma om hon kan raka din rygg och gör det istället med världens bästa ryggrakhyvel som är skapad för att lösa dina problem.

BaKblade 1.0 var en jättesuccé när den upptäcktes i Sverige och blev genast rensad från hyllorna hos bland annat Made4men men nu har 2.0 som alla har väntat på äntligen landat hos oss.

Made4men är som de enda i hela Skandinavien distributör av BaKblade 2.0.

Den är en av de enda verktyg som är gjord för att ta bort rygghår, hår från dina axlar, armar, mage, bröst och övre och nedre rygg. Rakhyveln är skapad för att ta bort hår på ryggen.

Hur använder jag den?
Det är superenkelt med den nya ryggrakhyveln från BaKblade. Med det flexibla handtaget som kan ”böjas” på mitten är det nu möjligt att ta bort hår hur lätt som helst på ställen som tidigare varit omöjliga att nå.

Verktyget är lätt att använda genom att blott vända äggen från rakbladen in mot huden och därefter föra rakbladen över de utsatta områdena så är håret borta.

Rakbladen från BaKblade är framställda på ett sätt som inte ger obehag när man rakar samtidigt som att den är oerhört vass.

Den nya BaKblade 2.0 ger dig samtidigt möjligheter som inte tidigare varit möjligt. Den har gått från att ha varit endast en ryggrakhyvel till att vara en kroppsrakhyvel som kan användas till bland annat:

  • Bröstet med det utbytbara huvudet
  • Ländryggen som nu är möjligt med den nya ”böj” funktionen
  • Axlar
  • Armar
  • Mage och såklart hela ryggen

Hur kan jag vara säker på att allt är borta?
Ja det kan vara svårt att veta men vi vet dock att BaKblade ger dig ett av de bästa resultat som finns. En bra lösning är att använda en spegel under rakningen så att du samtidigt kan se om du skulle råka missa något.

Det kan vara svårt i början men så är det med det mesta. När du blivit god vän med rakhyveln så blir det en produkt som du använder dig av varje vecka.

Rekommenderad användning
Detta är väldigt individuellt och beror bland annat på hur mycket hår man vill har där bak, hur mycket man har från början och hur snabbt det växer.

Vi rekommenderar dock att BaKblade används till att ta bort hår varannan till var tredje dag och ha en hel och ren kropp.

BaKblade ryggrakhyvel- Do it Yourself
-Snabbaste och skonsammaste ryggrakhyveln
-Möjlighed att raka torrt och vått
- Billigt underhåll - man ska endast använda pengar på nya rakblad som också håller länge
-Ingen smärta eller besvär i samband med produkten
-Riskfritt för att skära sig själv
-Ergonomisk läcker design
- Låg vikt
- Ger dig möjlighet att nå hela ryggen
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter