Barberians Cph Black Friday Box (made4men)

Barberians Cph Black Friday Box

495 kr
En kombination av Barberians populära produkter som gör att du går hela dagen välvårdad.
Bara 3 i lager

495 kr

Ordinarie pris 607 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

BLACK FRIDAY ERBUJANDEN

Om du saknar en julklapp eller bara vill skämma bort dig själv, är Barberians Cph Black Friday Box precis för dig. Den effektiva åldern håller huden fuktig och fräsch hela dagen medan parfym garanterar en maskulin utstrålning av kraft och stil.

Barberians Cph Black Friday Box från Barberians Cph är en presentask för män som består av eau de parfym och Booster Serum. Detta är ett exklusivt svartveckotilbud där du sparar 563kr i förhållande till det normala priset.

Barberians Cph Pro-Age Booster Serum (30 ml)
Barberians Pro-Age Booster Serum är ett snabbabsorberande krämbaserat serum som ger din hud extra fukt med ålderseffekt. Serumet stramar åt din hud, har en cellförnyelseffekt och en jämnande effekt som effektivt minskar utseendet på fina linjer för att jämna ut de fina linjerna i huden.

Barberians NO. 01 Eau de Parfum (100 ml)
Barberians NO. 01 Eau de Parfum är en läcker och maskulin parfym med toner av krydda, trä och citrus. Alla dofter väljs noggrant för att uppnå perfekt harmoni och balans. NO. 01 Eau De Perfume är en solid doft med lång hållbarhet och intensiv doft.

Parfym är en av de få skandinaviska producerade parfymerna på marknaden och är av bästa kvalitet. Alla ingredienser kommer från det välkända parfymserien Grasse i Frankrike.

Normalt pris: 1058 kr
Ditt pris: 495 kr
Du sparar: 563 kr.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter