Undvik röda prickar - Komplett Set

Undvik röda prickar - Komplett Set

Normalpris 504,- Spar 65,- Made4mens kosmetolog har sammansatt ett optimalt rakningsset för att undgå röda prickar vid rakningen.

Availability: Slut i lager

Från: 506 kr

Pris som konfigurerad: 506 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Made4mens kosmetolog har sammansatt ett perfekt set till dig som vill undvika röda prickar efter rakning. Produkterna kommer hjälpa dig att få en skarp rakning. Ett bra rakskum som minimerar friktion och samtidigt en bra aftershave som hjälper mot razor burns.

Priset är också nedsatt och du kommer tjäna 65,- på att köpa det här setet samlat!

Raksetet mot röda prickar innehåller:

Njord Foam - Anti-irritation Shaving Fiam (150 ml) | Normalpris 123 kr
- Ett tunt och läckert rakskum som hjälper till att förebygga röda prickar och irriterad hud. Rakning utan irritation är kodordet! Njord Foam verkar bakteriehämmande och hjälper därmed till att rengöra huden och din rakhyvel så att du kan njuta av en ren rakning.

Wilkinson Sword Quattro Titanium Rakhyvel (Inkl. 2 Rakhyvlar) | Normalpris 159 kr
- Det bäst säljande raksystemet från Wilkinson. 2 st rakblad medföljer och kan efterföljande köpas i 9-pack väsentligt billigare än Gillette. Kvaliteten med Wilkinson är helt i topp och du får en tätare, mer säker och framför allt mer behaglig rakning.

Tendskin Solution (118 ml) | Normalpris: 222 kr
- Avsluta med Tend Skin som hjälper mot hudirritation, inåtväxande hårstrån och röda prickar. Det är en beroendeframkallande produkt som är lite kraftigare än de andra produkterna på marknaden.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter