Baxter Of California Shower Red Kit (made4men)

Baxter Of California Shower Red Kit

784 kr
Presentask med rengörande set som innehåller rengörande och vårdande produkter.
Bara 2 i lager
784 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Presentask med rengörande produkter

Önskar du ett set som rengör din hud från topp till tå, så är Baxter Of California Shower Red Kit helt säkert något för dig. Detta rengörande kit innehåller produkter som tagits fram specifikt till män och för mäns hud.

Denna presentask från Baxter Of California innehåller produkter som rengör din hud från topp till tå. Produkterna är från Baxter of California, och är skapade speciellt för män och mäns hud.

Setet innehåller följande:

Baxter Of California Daily Fortifying Shampoo (236 ml)
Baxter Of California Daily Fortifying Shampoo är ett revitaliserande schampo som berikats med kokosextrakt, veteprotein och antioxidanthaltig E-vitamin. Avlägsnar effektivt smuts och produktrester samtidigt som det fuktar hårbotten.

Baxter Of California Daily Face Wash (236 ml)
Baxter Daily Face Wash är ett effektivt medel som på rekordtid behandlar orenheter i ansiktet. En produkt som designats för dig som ser tiden som värdefull, men som ändå vill se bra ut.

Baxter Of California Herbal Body Wash (236 ml)
Invigorating Body Wash är en uppfriskande kroppsrengöring för män, och den har en frisk doft av citrus. Tvålen eliminerar hudens orenheter samtidigt som den efterlämnar huden fuktig samt i balans.

Baxter Of California Deodorant (60 g)
Frisk deodorant som lämpar sig för alla män. Deodoranten har en mix av olika örter och citrusextrakt, som ger en skonsam omvårdnad och frisk doft. Lämpar sig för alla hudtyper och är särskilt fördelaktig för dem med känslig hud.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter