Baxter Of California Shower Starter Kit (made4men)

Baxter Of California Shower Starter Kit

807 kr
Denne presentask innehåller de allra härligaste produkterna, som alla män borde använda i dusch eller bad.
Bara 1 i lager
807 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Kit med Hår- & Kroppsrengöring

Om du är ute efter ett set som verkar rengörande och fuktgivande, så är Baxter Of California Shower Starter Kit helt säkert något för dig. Detta härliga set innehåller produkter som hjälper med att ge din hud en boost när den behöver det.

Baxter Of California Shower Starter Kit är ett shower kit, som utvecklats specifikt för män. I setet får du med allt till duschen, så kroppen rengörs och huden efterlämnas i ett balanserat skick.

Setet innehåller följande:

Baxter Of California Daily Fortifying Shampoo (236 ml)
Baxter Of California Daily Fortifying Shampoo är ett revitaliserande schampo som berikats med kokosextrakt, veteprotein och antioxidanthaltig E-vitamin. Avlägsnar effektivt smuts och produktavlagringar, samtidigt som den fuktar hårbotten.

Baxter Of California Daily Fortifying Conditioner (236 ml)
Baxter of California Daily Fortifying Conditioner är ett balsam till män. Det har en mild doft av mint och innehåller botaniska oljor samt vitaminer, som gör håret mer flexibelt samt lättare att styla efter användning.

Baxter Of California Herbal Mint Body Wash (236 ml)
Invigorating Body Wash är en uppfriskande body Wash för män. Den tar bort och eliminerar orenheter i huden samtidigt som den efterlämnar huden med fukt och i balans.

Baxter Of California Exfoliating Body Bar (198 g)
Exfolierande Body Bar, som effektivt tar bort döda hudceller och smuts. Den innehåller fuktgivande ingredienser, som efterlämnar din hud slät, ren och uppfräschad.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter