Baxter Of California Skin Starter Kit (made4men)

Baxter Of California Really Great Skin Starter Kit

692 kr
Denna fantastiska trio är designad till att skydda och vårda din hud varenda dag.
Bara 1 i lager
692 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Ansiktsset till män

Önskar du ett set som skyddar och vårdar din hud varje dag, så är Baxter Of California Skin Starter Kit helt säkert något för dig. Detta set innehåller produkter som hjälper med att ge din hud den boost den behöver.

Baxter Of California Really Great Skin Starter Kit är ett kit med ansiktsprodukter som utvecklats specifikt för män. Produkterna hjälper med att rengöra, släta ut, tona och hålla din hud hydratiserad hela dagen lång. Oberoende av vilken hudtyp du har, så ger setet en hud i balans.

Setet innehåller följande:

Baxter Of California Daily Face Wash (60 ml)
Baxter Daily Face Wash behandlar effektivt orenheter i ansiktet på rekordtid. En produkt som designats för dig som ser tiden som dyrbar, men ändå vill se bra ut. En face wash som efterlämnar huden mjuk och i god balans.

Baxter Of California Super Shape Skin Recharge Cream (50 ml)
Denna ansiktskräm är ett måste till din dagliga hudvårdsrutin. Den unika formeln i denna gel-kräm friskar upp trött hud, fuktar, slätar ut fina linjer och förbättrar hudens yta. Lämplig för alla hudtyper och passar bra som både dag- och nattkräm.

Baxter Of California Under eye complex (22,5 ml)
Under Eye Complex är en kraftfull anti-rynk ögonkräm för män, skapad specifikt för att lösa deras ögonrelaterade bekymmer. Minimerar svullnader och mörka ringar, slätar ut samt tonar den sköra huden kring ögonen.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter