Baxter of California Under Eye Complex

Baxter of California Under Eye Complex

309 kr
Under Eye Complex från Baxter of California motverkar moerka ringar under oegonen. Huden under oegonen har mindre fukt än resten av ansiktet, vilket innebär att den åldras snabbare.
309 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Under Eye Complex från Baxters är en produkt som motverkar moerka ringar under oegonen. Huden under oegonen har mindre fukt än resten av ansiktet, vilket också innebär att den åldras snabbare. Extra fukt är därfoer noedvändigt foer att bibehålla samma fukt och smidighet som i resten av ansiktet.

Krämen är ett näringsserum som innehåller Ginkgo biloba, nyponfroe och Aloe vera. Denna starka sammansättning hjälper till att ge den noedvändiga fukttillfoerseln som är noedvändig foer att upprätthålla den naturliga fuktbalansen i huden under oegonen. På detta sätt undviks moerka ringar och foertida rynkor i tidig ålder.

Ju tidigare Under Eye Complex boerjar användas desto bättre. Genom att titta på en 5-7 år gammal bild av dig själv kommer du att märka att oegonen har åldrats snabbare än resten av ansiktet, därfoer är denna kräm ett naturligt val foer att undvika en uppenbar skillnad från resten av ansiktet.

Effekt: Fuktgivande

Användning:
Baxter Under Eye Complex används som en vanlig fuktighetskräm på området under oegonen. Massera in krämen i området minst en gång om dagen och låt den sjunka in i huden. Undvik att få krämen direkt i oegonen.

Hudtyp:
Alla

Innehåll:
30 ml
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter