Barberians CPH Beard Brush - Oval

Barberians Cph Beard Brush - Oval

188,50 kr
En otroligt bra skäggborste från Barberians Cph. Designad i en härlig oval form, som gör det lätt för dig att tämja skägget.
Bara 2 i lager

188,50 kr

Ordinarie pris 290 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Skäggborste av vildsvinshår och päronträd

Med denna skäggborste från Baberians Cph får du inte bara en skäggborste som är estetiskt passande i alla mäns badrum. Borsten består av mjuka naturliga hårstrån från vildsvin, som hjälper med att fördela oljor i skägget och som försäkrar dig om ett fint och sunt skägg. Skäggborsten har en ovalformad design, gjord av päronträd i högsta kvalitet.

Odla ett fint skägg med en skäggborste
Att använda en skäggborste borde vara en fast rutin för dig som har skägg. När du använder en skäggborste, tränar du dina hårstrån att växa i samma riktning, så du får skägget att växa fint och symmetriskt. Därutöver stimulerar du hårsäckarna och avlägsnar döda hudceller, vilket ger de bästa förutsättningarna för att ett skägg ska kunna växa.

Så använder du skäggborsten
För att uppnå bästa resultat, rekommenderar vi att du använder en bra skäggolja innan du borstar ditt skägg. Skägget ska vara helt torrt när det borstas. Du kan med fördel applicera skäggolja och borsta ditt hår efter duschen, då det lyfter skägget mer och gör det lättare att avlägsna döda hudceller.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter