Beardsley Shampoo - Shampoo til Skæg (236 ml) +  Beardsley Skæglotion (118 ml)

Beardsley Shampoo till Skägg (236 ml) + Beardsley Skägglotion (118 ml)

Ett riktigt läckert skäggschampo + en svalkande och uppfriskande skägglotion!

Availability: Slut i lager

275,10 kr

Pris som konfigurerad: 275,10 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Börjar för skägget

Om du vill ha ett mjukt och välvårdat skägg är Beardsley Shampoo och Beard Lotion precis för dig. Denna härliga skäggolja tillför mycket skägg och skötsel till ditt skägg, som lämnas behagligt mjukt.

Beardsley Shampoo för Beard & Beardsley Beard Lotion är det perfekta startpaketet för mannen som just har börjat sitt skäggiga äventyr. Satsen innehåller ett skäggsschampo och skäggkräm, så att du kommer att upptäcka att skägget verkar mycket snyggare och friskare än tidigare.

Satsen innehåller följande:

Beardsley Shampoo - Schampo till Skägg (Wild Berry Flavor - 236 ml)
Beardsley Shampoo mjukgör skägg och mustasch samt rengör det skonsamt. Det skyddar även huden från utslag och irritation, som ofta kan uppstå om man gärna vill odla ett läckert skägg!

Beardsley shampoo är framtaget av naturliga och botaniska ingredienser samt har en speciell formula för att tillgodose de specifika behov män med lång ansiktsbehåring upplever. Doften är lätt och superuppfriskande.

Beardsley Skägglotion (118 ml)

Beardsley Skägglotion är en svalkande och uppfriskande lotion som hjälper på irriterad hud. Skägglotionen har en superuppfriskande doft av pepparmynta och efterlämnar skägget med en mjuk känsla och en sundare hårtillväxt.

Om du gärna vill odla ett superläckert skägg så hjälper Beardsley skägglotion mot irriterad hud samt den klåda som man ofta kan uppleva när man håller på att odla ett skägg! Vidare är Beardsley skägglotion inte en fet lotion.

Användning
1. Applicera 2 till 3 sprayningar mellan handflatorna.
2. Gnid samman handflatorna och massera in i skägget.

Innehåll
Beardsley Shampoo - Schampo till Skägg (236 ml)
Beardsley Skägglotion (118 ml)
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter