Beardsley Shampoo - Shampoo til Skæg (Wild Berry Flavor - 236 ml) + Beardsley Skægolie (118 ml)

Beardsley Shampoo - Schampo till Skägg (236 ml) + Beardsley Skäggolja (118 ml)

Ett riktigt bra skäggschampo och en superläcker skäggolja från Beardsley

Availability: Slut i lager

346,50 kr

Pris som konfigurerad: 346,50 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Beskrivning

Beardsley Shampoo - Schampo till Skägg (Wild Berry Flavor - 236 ml)

Detta Beardsley schampo mjukgör skägget och mustaschen samt rengör det skonsamt. Därutöver skyddar det även din hud från utslag och irritation som ofta kan uppstå när håret påbörjar sin tillväxt i ansiktet.

Beardsley shampoo är framtaget av naturliga, botaniska ingredienser och har en formula som särskilt ska lösa de särskilda behov som män med ansiktshår har. Doften är frisk och lätt, som varken är bitter eller framtonad!

Många män använder sitt vanliga schampo till rengöring av sitt skägg - det är ett NO-GO. Ditt skägg utsätts för mycket under dagen såsom; livsmedel, dryck eller rök och därför förtjänar ditt skägg extra omsorg och behandling. Beardsley har en mild botanisk formula och smak, som gör det till en fröjd att rengöra skägget ofta och så grundligt som du känner för.

Beardsley Skäggolja (118 ml)

Beardsley Skäggolja är inte en fet olja och den efterlämnar ditt skägg härligt mjukt.

Beardsley Skäggolja är superenkel att använda och ger ett riktigt läckert resultat. Oljan är inte fet men gör ditt skägg mjukt och läckert. Oljan är väldigt lätt och kan användas när som helst.

Oljan bidrar med att ge skägget ett naturligt utseende och kräver enbart ett par sprayningar, som gnids samman mellan handflatorna, därefter ska den masseras in i skägget. Beardsley skäggolja levereras i en praktisk sprayflaska och bidrar dessutom till lindring av irritation som förorsakas av ny skäggväxt.

Innehåll
- Beardsley Shampoo - Schampo till Skägg (Wild Berry Flavor - 236 ml)
- Beardsley Skäggolja (118 ml)
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter