Beardsley Ultra Shampoo - Shampoo til skæg (Cantaloupe)

Beardsley Shampoo - Skäggschampo (Cantaloupe Flavor)

150,50 kr
Beardsley Shampoo är tillverkat av naturliga ingredienser och formulerat specifikt foer att tillgodose behoven hos män med långa skägg.
Beardsley Shampoo mjukar upp skägget och rengoer det foersiktigt. Det har inte bara foermågan att rengoera och mjuka upp håret, men också skydda huden
Bara 3 i lager

150,50 kr

Ordinarie pris 215 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Beardsleys schampon är gjorda med naturliga, botaniska ingredienser och formuleras speciellt för att hantera de särskilda behoven hos män med långt ansiktshår/skägg.

Beardsley Schampo mjukar upp skägg och mustasch och rengör det grundligt och försiktigt. Det har inte bara förmågan att rengöra och mjuka upp håret, utan skyddar också huden från utslag och irritation, vilket annars ofta uppstår när man börjar spara ut ansiktshåret.

Cantaloupemelon-doften är mild och fräsch - en doft som nästan får dig att vilja äta ditt eget skägg :)

Varför behövs ett speciellt schampo för skägg?
De flesta män brukar använda sitt vanliga schampo för att tvätta skägget, medan många föredrar att inte använda schampo alls till skägget. Detta beror förmodligen på att vanligt schampo smakar bittert och att det är obehagligt att applicera schampo direkt på området runt munnen.

Eftersom skägget är direkt utsatt för mat, dryck eller rök, förtjänar ditt skägg att behandlas bättre än så. Beardsley har en mild botanisk formula och smak, som gör det till ett nöje att tvätta skägget precis så ofta och så grundligt som du vill.

Kan du använda skäggschampot till håret?
Ja. Det som är bra för ditt skägg är också bra för ditt hår. Så det är en bra idé att använda skäggschampo till håret, men inte en bra idé att använda hårschampo till skägget.

Vad händer om du precis har börjat spara ut skägget?
När du slutar raka dig, kan din hud reagera genom att producera mer döda hudceller. Frekvent tvättning med Beardsley schampo är ett utmärkt sätt att undvika detta problem. Många nya skäggodlare upptäcker att Beardsleys särskilda botaniska ingredienser har en lugnande effekt på huden under de första veckorna av ditt nya "skäggprojekt".

Innehåll
236 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter