Beardsley Verbena Lime Shampoo (297 ml)

Beardsley Verbena Lime Shampoo (297 ml)

150,50 kr
Beardsley Shampoo har tagits fram med en naturliga formula till dig som vill ha den bästa vården av ditt skägg, detta skäggschampo har en doft av Verbena Lime.

150,50 kr

Ordinarie pris 215 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Skäggschampo för ett välvårdat skägg

Vill du hålla ditt skägg välvårdat? Och ha en lätt och frisk doft omkring dig? Då är Beardsley Verbena Lime Shampoo något för dig!

Tänk dig ett skäggschampo som inte bara rengör och vårdar ditt skägg, utan även efterlämnar en frisk doft av lime.

Skäggschampo som vårdar och mjukgör
Beardsley Verbena Lime Shampoo har som uppgift att göra ditt skägg sunt och rent. Om man har ett sunt skägg, så får man även en mjukare och slätare hud samt ett mjukare och mer glansfullt skägg.

Skäggschampot från Beardsley ger dig inte bara en bra och grundlig skäggrengöring, det vårdar även din hud. Som resultat av den extra vården av huden, så minimeras även risken för klåda i skägget.

Därför ska du använda ett skäggschampo till ditt skägg
Ditt skägg utsätts för mer bakterier och smuts under en dag i förhållande till ditt hår, då ditt skägg utsätts för mat, dryck och rök. Ett hårschampo innehåller vanligen även flera hårda rengöringsmedel, medan ett skäggschampo vanligen innehåller naturliga ingredienser. Därför ska du använda ett skäggschampo till ditt skägg.

Vårdande naturliga ingredienser till ditt skägg
Glycerin har tillsatts för att stärka skägget. Innehållet av macadamiaolja bidrar med att minimera risken för ett frissigt skägg, därutöver bidrar det även med att göra skägget mjukare och ge det mer glans.

Aloe vera har tillsatts för att ge en lugnande, mjukgörande och lindrande effekt på hud och skägg. Det medverkar till att minimera risken för rodnad och klåda i skägget.

När du använt detta skäggschampo, kommer ditt skägg kännas mjukare, renare och mer glansfullt än förr, p.g.a. den unika sammansättningen av naturliga ingredienser.

Så får du det sundaste och mest välvårdade skägget
1. Tvätta skägget.
2. Fördela passande mängd skäggschampo i handflatan.
3. Fördela i skägget och massera in i skägg och hud.
4. Red ut skägget med fingrarna eller en skäggkam.
5. Skölj igenom skägget med ljummet vatten.

Vi rekommenderar att man använder ett skäggbalsam efter en skäggtvätt. Det stärker skägget ytterligare och ger skägget extra glans.

Innehåll
297 ml
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter