Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe (30 ml)

Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe (30 ml)

613 kr
Submersive Serum Paradoxe innehåller nya aktiva ingredienser (resveratro och procyanidin) som framställs av vindruvor från Andesbjergene i Chile.
613 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Submersive Serum Paradoxe innehåller nya aktiva ingredienser (resveratro och procyanidin) som framställs av vindruvor från Andesbjergene i Chile, där solen skiner otroligt starkt.

När solen skiner såpass starkt så angrips planternas och människornas arvanlag av skadliga så kallade fria radikaler. För att kunna överleva i en sån här miljö har dessa specifika druvor utvecklat ett speciellt försvarssystem för att kunna skydda sig mot dessa skadliga radikaler.

I Serum Paradoxe vill vi föra vidare samma idé. Att skydda huden mot de fria radikalerna men också från andra belastningar så som stress, föroreningar, rök m.m.

Resveratrol och Procyanidin är två väldigt lovande ingredienser som undersöks mycket intensivt i läkarindustrin. Med Serum Paradoxe utnyttjar vi ny kunskap till nytta för alla som önskar att ha en fin och hälsosam hy.

Serum Paradoxes viktigaste del är det chilenska vindruvekärnssextraktet (GSPE) som har ett högt innehåll av Resveratrol och Procyanidin vilket är den avgörande faktorn för effekten av produkten. Vindruvekärnsextraktet är blandat tillsammans med hudkompatibel Squalane, som gör det möjligt för att få serumet att tränga sig djupt in i huden och ge dig en förbättring både omedelbart men även under en längre tid.

De omedelbara effekterna
- Perfekt underlag för smink
- Porer, rodnad och pigmentfel utjämnas
- Huden får ökad lyster

De långsiktiga effekterna
- Innehåller ett sofistikerat vindruveskärnsextrakt (GSPE) från Andesbjerge i Chile, som ger en grym anti-age effekt samt förebygger och minimerar rodnad
- Ger skydd mot fria radikaler och åldringstecken
- Innehåller Squalane för att få produkten att tränga sig in djupt in i huden. Detta för att skydda skolskadad och åldrad hy.
- Innehåller två type av E-vitamin
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter